Bij ZonMw kunt u subsidie aanvragen voor projecten op veel uiteenlopende thema’s. Waar kunt u op dit moment subsidie voor aanvragen en hoe werkt dat precies, subsidie aanvragen? Wij vertellen het u.

Uitgelicht

Nieuwe subsidieronde MDT in actie voor Oekraïne

In deze subsidieronde zetten jongeren zich via de maatschappelijke diensttijd (MDT) 32 uur in voor de maatschappelijke effecten van de oorlog in Oekraïne. De subsidieaanvragen kunnen ingediend worden door lopende projecten. Gemeenten en maatschappelijke organisaties kunnen aansluiten bij de lokale MDT-organisatie(s) om deel te nemen aan de projecten.

Meer over de subsidieronde

Veelgestelde vragen over het aanvragen van subsidie

Kan ik bij ZonMw geld krijgen voor mijn onderzoek? Waar kan ik mijn onderzoeksvoorstel indienen? Mogen er lopende projecten ingediend worden? En, mag ik al voor de honorering beginnen? Zomaar wat vragen op het gebied van het aanvragen van een subsidie. Lees meer op een speciale pagina hierover.

Veelgestelde vragen over subsidies

ZonMw en gemeenten: wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Screenshot van animatie ZonMw voor gemeenten

Als gemeente wil je het beste voor je burgers. Hoe kan ZonMw daaraan bijdragen? ZonMw ondersteunt door 4 partijen bij elkaar te brengen: praktijk, onderzoek, beleid en onderwijs. Zo werken we aan oplossingen waar iedereen wat aan heeft. Meer weten? Bekijk dit handige filmpje.

Bekijk het filmpje

Actueel

Oproep tot verbinding zorg-, veiligheids- en sociaal domein

ZonMw heeft vanuit het Actieprogramma Grip op Onbegrip nieuwe subsidieoproepen opengesteld om de verbinding tussen verschillende domeinen te versterken of aan te gaan. Want zo kom je tot sterke netwerken voor mensen die tijdelijk de grip op het leven kwijt zijn. Het gaat om het opzetten van een Regionale Kenniswerkplaats Onbegrepen Gedrag of het versterken van samenwerkingsverbanden ten behoeve van mensen met onbegrepen gedrag met (zeer) complexe...

Nieuws

Innovaties in de jeugdsector

Binnenkort starten 6 projecten die innovatieve werkwijzen gaan ontwikkelen rond urgente maatschappelijke vraagstukken in de jeugdsector. De projecten leveren vernieuwende aanpakken op die aansluiten bij de leefwereld en behoefte van kinderen, jongeren en gezinnen. En stimuleren samenwerking met alle betrokkenen vanuit verschillende domeinen.

Nieuws

Nieuwe KIC call gelanceerd: ‘Zorg in eigen Leefomgeving’

De druk op de zorg is groter dan ooit. Dit maakt dat wij voor grote uitdagingen staan, wat betreft het inrichten van ons landelijke zorgstelsel. Want hoe kunnen we er samen voor zorgen dat mensen langer in goede gezondheid leven? En dat zij daarnaast meer eigen regie hebben over hun gezondheid én volwaardig kunnen meedoen in de samenleving? Binnen de programmering van het Kennis- en Innovatieconvenant (KIC) 2020-2023 is de missiegedreven call for...

Nieuws

Workshopvouchers: zó besteed je ze

Een aantal weken terug organiseerde één van de projectgroepen van het programma Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ) een workshopbijeenkomst in ARTIS-Micropia. Samen met een aantal andere projectgroepen hebben zij een uitnodiging ontvangen om een subsidieaanvraag in te dienen. Momenteel werken zij hier dus hard aan. In het programma CS4GZ nemen burgers het initiatief én hebben zij de leiding in alle fasen van onderzoek en innovatie. Zo...

Nieuws
Toon meer

Contact

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website