Hoe werkt subsidie aanvragen?

Heeft u een idee waar u subsidie bij kunt gebruiken en wilt u subsidie aanvragen? Bekijk dan de video ZonMw-procedure in vogelvlucht. Daarin leggen we u het hele proces van idee tot toegekende subsidieaanvraag uit.

ZonMw-procedure in vogelvlucht

Aan de slag

Heeft u een idee dat aansluit bij één van de openstaande subsidieoproepen dan kunt u dat idee als subsidieaanvraag indienen. Subsidie aanvragen bij ZonMw kent diverse fases. Niet iedere subsidieoproep doorloopt dezelfde stappen. Hoe u subsidie aanvraagt, proberen wij u zo helder mogelijk uit te leggen op de volgende pagina's.

We kijken uit naar uw aanvraag!

Met kennis werken aan een goede gezondheid voor iedereen. Daar staan we voor. Dat is waar ZonMw zich al decennialang voor inzet. Maar dat doen we niet alleen, daar hebben wij u voor nodig. 

Binnen ZonMw lopen bijna 200 programma’s op verschillende onderwerpen. Van COVID-19 tot dementie, van Juiste Zorg op de Juiste Plek tot een Gezonde Leefomgeving. Jaarlijks doen we een kleine 200 subsidieoproepen. Kijk of uw idee aansluit bij één van de openstaande subsidieoproepen.

Samen zorgen we voor meer impact van kennis in het verbeteren van gezondheid en welzijn voor iedereen. Want alleen samen kunnen we bijdragen aan een wereld waarin goede gezondheid voor iedereen bereikbaar is.