ZonMw Connect

Heeft u interesse in algemene voorlichting over het subsidieproces bij ZonMw? Of organiseert u een carrièredag en wilt u de mogelijkheden bij ZonMw hierin meenemen? Dan bent u bij ZonMw Connect aan het goede adres!

Representatie ZonMw

ZonMw Connect representeert ZonMw met een aantal collega’s en met veel enthousiasme op informatie- en carrièredagen. Daarnaast geven we (op verzoek) workshops en presentaties over ZonMw als werkgever en onze subsidieprocedure.

ZonMw op informatie- en carrièredagen

Op de informatie- en carrièredagen geven we uitleg over onze organisatie, het werkterrein en de werkwijze. Daarnaast vertellen we over de loopbaanmogelijkheden bij ZonMw. Na afloop en tijdens uw studie, bijvoorbeeld als student-assistent.

Workshops en presentaties

Bij workshops en presentaties leggen we de subsidieprocedure bij ZonMw uit. We vertellen waar een projectaanvraag aan moet voldoen. Aan de hand van een voorbeeld leggen we het commissiebeoordelingsproces uit en laten we zien naar welke elementen een commissie kijkt bij een aanvraag. Dit draagt bij aan een succesvolle aanvraag. Naast informatie over de subsidieprocedure, vertellen we meer over onze organisatie en de taken van een programmasecretaris of programmamanager.

Wilt u ZonMw uitnodigen?

Mail dan naar connect@zonmw.nl.

Wilt u de workshop of presentatie afstemmen op uw  persoonlijke wensen en/of doel? Vraag naar de mogelijkheden en het team van ZonMw Connect denkt met u mee over passende werkvormen en inhoud. 

Contact

Neem bij vragen contact op via onderstaande contactgegevens.

Contact

ZonMw Connect

connect [at] zonmw.nl