Onze masterclasses behandelen diverse onderwerpen voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg. Wat werkt wel en wat werkt niet in de ggz? En hoe gaat u daarmee om binnen een project, onderzoek of in de praktijk? Discussieer met ons mee en laat u inspireren door anderen tijdens verschillende masterclasses voor professionals in de ggz.

UPDATE: Nieuwe datum masterclass Inclusie in onderzoek is 22 september 2020

Masterclass Inclusie in onderzoek

De masterclass Inclusie in onderzoek gaat over werving en rekrutering van patiënten voor onderzoek in de geestelijke gezondheidszorg. De masterclass is vrij toegankelijk voor professionals in de ggz en richt zich met name op projectleiders en onderzoekers.

Programma van de masterclass

Het programma van de masterclass is alsvolgt, onder voorbehoud van kleine wijzigingen om het online toegankelijker te maken:

13.15 – 13.30 Inloggen
13.30 – 13.40 Welkomstwoord door dagvoorzitter Wim van den Brink
13.40 – 14.00 Algemeen Inclusie in onderzoek door ZonMw
14.00 – 14.25 Cliëntenparticipatie door MIND
14.25 – 14.40 Pauze
14.40 – 15.55 Workshop: inclusie verhogen middels excellente gespreksvoering door TACT-adviseurs
15.55 – 16.15 Casus project:  'Reducing aggression among chronic psychiatric inpatients through supplementation of multivitamins, minerals and n-3 fatty acids' door Nienke de Bles
16.15 – 16.30 Dagafsluiting door dagvoorzitter Wim van den Brink

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op 22 september 2020 en vindt online plaats. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u uiterlijk een week voor de masterclass de gegevens om in te loggen. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Aanmelden

Wilt u de masterclass op 22 september 2020 bezoeken? Meld u aan via het aanmeldformulier en laat u inspireren door tips en ervaringen van professionals uit het veld.

Volgende masterclasses

Wij organiseren regelmatig masterclasses en andere bijeenkomsten. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Vorige masterclasses

Vanuit het Onderzoeksprogramma ggz zijn in voorgaande jaren ook masterclasses georganiseerd. In 2019 had de masterclass betrekking op implementatie van onderzoeksresultaten in de ggz. Meer weten? Lees de terugkoppeling van de masterclass implementatie. In 2018 was het thema van de masterclass 'Een passend design bij een passende vraag', dit ging over alternatieve designs om effectiviteitsonderzoek uit te voeren.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website