In 2018 verandert er het één en ander voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. De vouchers worden afgeschaft. Daarvoor in de plaats komen vanaf 2019 projectsubsidies die u aanvraagt bij ZonMw. Wat betekent dat voor uw organisatie? Op deze website informeren wij u hierover. Hebt u na het lezen nog vragen, dan kunt u hiermee uiteraard bij ons terecht. Let op: het gaat in dit programma niet om zorg- of welzijnsorganisaties.

Nieuws over het programma

Subsidie-oproep 'implementeren met impact'

Heeft u als patiënten- en gehandicapten organisatie een concreet, gebruiksklaar product ontwikkeld? Maar moet u de stap naar daadwerkelijk gebruik in de praktijk nog maken? Dan kunt u nu subsidie aanvragen voor uw implementatieproject.

Bekijk de subsidie-oproep

2e informatiebijeenkomst voor subsidieoproep Voor elkaar!

groep mensen staat te wachten bij een bushalte

Gezien de grote belangstelling voor de informatiebijeenkomst voor de subsidieoproep 'implementeren met impact', organiseren we een tweede bijeenkomst op vrijdag 28 september in Den Haag.

Bekijk het agenda-item

Team Voor elkaar! aanwezig bij Academieparade PGOsupport

afbeelding Academyparade

Dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september is het Academieparade bij PGOsupport: workshops en sneakpreviews van cursussen en adviesdiensten voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Medewerkers van het team Voor elkaar! zijn alle dagen tijdens de netwerkborrel aanwezig om vragen over het programma voor projectsubsidies te beantwoorden. 

Bekijk het agenda item

Meer over de subsidieoproep 'Implementeren met impact'

Op 19 september vond een informatiebijeenkomst plaats over de subsidieoproep 'Implementeren met impact'. Hier vindt u de presentatie.

Presentatie over de subsidieoproep en het indienen van een aanvraag

Verslag eerste werkbijeenkomsten

beeld van deelnemers aan de bijeenkomst plenaire gedeelte

Op 29 mei en 19 juni kwam een aantal organisaties bij elkaar om te praten over de uitkomsten van de enquête en het inrichten van het programma Voor elkaar!

Lees het verslag van de bijeenkomsten

Instellingssubsidie: DUS-I

Ook in 2019 zijn er twee soorten subsidies voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Naast de projectsubsidies (voorheen voucherprojecten) die wij gaan uitvoeren, zijn er ook de instellingssubsidies. De uitvoering van de instellingssubsidie vindt komend jaar weer plaats bij DUS-I. Op de website van DUS-I vindt u alle informatie over de subsidie en de aanvraagprocedure.

De tussentijdse rapportages en verantwoording over de voucherprojecten van 2018 stuurt u ook naar DUS-I.

Naar de website van DUS-I

Actueel

Volg via RSS

Informatiebijeenkomst eerste subsidieoproep Voor elkaar! ‘Implementeren met impact’

De eerste ronde van de projectsubsidies van het ZonMw-programma Voor elkaar! gaat over implementatie. Deze subsidieronde wordt opengesteld op 19 september 2018. Heeft uw als patiëntenorganisatie of organisatie van mensen met een beperking een veelbelovend product ontwikkeld. En heeft u een plan om de stap naar (breder) gebruik in de praktijk te maken? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst over deze subsidieronde op 19...

Nieuws

Subsidieoproepen

Volg via RSS

Implementeren met impact

Onderwerpen

  • Patiënten- en gehandicaptenorganisaties
  • Concreet product of concrete dienst reeds ontwikkeld
  • Implementatie
  • Breder gebruik
  • Impact en Bereik

Onderdeel van programma

Voor elkaar!

Geplaatst op

19 september 2018

Deadline

7 november 2018,
14.00 uur

Bekijk

Agenda

Toon alle agenda-items
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website