Projectleidersbijeenkomst Voor elkaar!

16 februari was het zo ver: de projectleidersbijeenkomst van Voor elkaar! Het was een mooie, inspirerende dag. Mooi om mensen van verschillende projecten met elkaar in gesprek te zien gaan. En inspirerend om te zien wat al deze projecten al hebben bereikt.

We hebben deze dag teruggeblikt, maar vooral ook vooruitgeblikt. Het is belangrijk om stil te staan bij de mijlpalen die we bereikt hebben met het programma Voor elkaar!, zowel grote als kleine mijlpalen. In onderstaande video vertelt programmamanager Robert Jabroer je meer over wat het subsidieprogramma Voor elkaar! inhoudt. Tijdens de paneldiscussie was er de ruimte om kritisch te zijn, om zo van elkaar te kunnen leren voor in de toekomst. De verschillende thema’s van de subsidierondes zijn ook uitvoerig aan bod gekomen.

Na de lunch was er een workshop Impact, gegeven door Nienke Oosting van PGO support. Het belangrijkste doel van deze workshop was in samenwerking met andere projectleiders na te denken over impact. Wat is het en hoe bereik je dit voor de doelgroep? Aan het eind van de dag was er tijd om te netwerken. Dit was de perfecte gelegenheid om bij te praten, kennis uit te wisselen en om meer van elkaar te leren. Uiteraard werd deze dag feestelijk afgesloten met een borrel.