Deze persoonsgebonden implementatie fellowship subsidieoproep voor uitgewerkte aanvragen is een gezamenlijke oproep vanuit zeven verschillende ZonMw-programma’s: DoelmatigheidsOnderzoek, Goed Gebruik Geneesmiddelen, Onderzoeksprogramma ggz, Langdurige Zorg en Ondersteuning, Juiste Zorg op de Juiste Plek, Preventieprogramma, Zwangerschap en Geboorte.

Onderwerpen

  • Implementatie en toepassing
  • Doelmatigheid, interventies, farmacotherapie
  • Passende zorg
  • Mentale veerkracht, preventie

Onderdeel van programma

DoelmatigheidsOnderzoek

Geplaatst op

29 juni 2022

Deadline

4 oktober 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep ZonMw Implementatie science practitioner Fellowship (pdf) 774 KB

Doel subsidieoproep

De implementatie science practitioner wordt opgeleid om in een actieve rol als bruggenbouwer en ambassadeur de verspreiding en implementatie van opgedane kennis op het gebied van doelmatigheidsonderzoek en/of passende zorg (coalitieakkoord 2021-2025) op de werkvloer te (helpen) realiseren met als doel (kosten)effectieve zorg te realiseren in de dagelijkse praktijk. Daarnaast wil ZonMw met deze subsidieoproep een bijdrage leveren aan het versterken van de kennis- en/of implementatie infrastructuur.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan een persoonsgebonden subsidie van maximaal
€ 100.000,- worden aangevraagd. De fellow doorloopt aan de hand van (eigen) casuïstiek het anderhalf durende fellowshiptraject. Dit traject bestaat onder andere uit een éénjarig opleidingsprogramma, intervisie en coaching, en casuïstiek.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Deze subsidieronde staat open voor HBO/WO-opgeleiden (o.a. kwaliteitsfunctionaris, (beleids)adviseur, teamleider, programmamanager, zorg-/innovatiemanager) werkzaam binnen de aandachtsgebieden van genoemde programma’s. De kandidaat-fellow is werkzaam binnen de zorgpraktijk, zorgnetwerken, een wetenschappelijke beroepsvereniging of het publieke gezondheidsdomein.

Budget & Looptijd

In deze subsidieronde kan maximaal € 100.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 18 maanden. Partijen dienen een eigen bijdrage te leveren van minimaal 20% van het totale budget. Het totale beschikbare subsidiebudget in deze subsidieronde bedraagt € 4.800.000,-.

U dient in MijnZonMw aan te geven binnen welk van de zeven programma’s de aanvraag wordt ingediend.

Aanvraag indienen

U kunt tot 4 oktober 2022, 14:00 u. uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Implementatie science practitioner Fellowship (pdf) 774 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het betreffende secretariaat. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Secretariaat Onderzoeksprogramma ggz (Opggz)

+31 70 349 54 70
ggz@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Secretariaat Langdurige Zorg en Ondersteuning (LZO)

+31 70 349 54 72
lzo@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Secretariaat Juiste Zorg op de Juiste plek (JZOJP)

+31 70 349 54 72
jzojp@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website