Subsidiemogelijkheden

De subsidieregelingen binnen het programmaonderdeel 'Lokale Netwerken Samenhangende Ouderenzorg' bestaan uit 3 verschillende fases: Fase I, II en III. Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie over Fase I - de ontwikkelsubsidie en Fase II - de uitwerkingssubsidie. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u uw vraag altijd via e-mail aan ons stellen.

Fase I - Ontwikkelsubsidie

Laatste subsidieronde Fase I gesloten

De laatste subsidieronde van Fase I is inmiddels gesloten en zal ook niet meer opengaan.

Informatie uit het webinar rondom laatste 'Ontwikkelsubsidie lokale netwerken samenhangende ouderenzorg'

Tot donderdag 29 oktober, 14.00 uur staat de oproep voor een 'Ontwikkelsubsidie lokale netwerken samenhangende ouderenzorg' voor de laatste keer open. Op 24 september 2020 organiseerden wij hierover een webinar waarin het programmateam de subsidieronde nader toelichtte en vragen beantwoordde.

Naar het nieuwsbericht

Wat is een Ontwikkelsubsidie (Fase I)?

Met de Ontwikkelsubsidie kunnen netwerken samen met een extern adviseur het netwerk verder doorontwikkelen, verstevigen en uitbreiden. Doel is het aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeften en wensen van de thuiswonende ouderen in het werkgebied. Tijdens het project stelt het netwerk een plan van aanpak op voor het uitwerken van twee concrete onderwerpen. Belangrijke mijlpalen van Fase I zijn in ieder geval het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en ambitie.

Veelgestelde vragen over ontwikkelsubsidie - Fase I

De subsidieregelingen Lokale Netwerken Samenhangende Ouderenzorg bestaan uit drie verschillende fases: Fase I, II en III. Hier vindt u alle informatie over de ontwikkelsubsidie van Fase I. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u uw vraag altijd via e-mail aan ons stellen.

Ga naar de veelgestelde vragen

Fase II - Uitwerkingssubsidie

Wat is een Uitwerkingssubsidie (Fase II)?

De Uitwerkingssubsidie richt zich op lokale netwerken ouderenzorg die al enige tijd samenwerken aan een samenhangend aanbod van welzijn, ondersteuning en zorg. Het lokale netwerk biedt in ieder geval huisartsenzorg en wijkverpleegkundige zorg. De coördinatie van het netwerk is belegd en mocht het nodig zijn dan is uitbreiding van uw netwerk een belangrijk streven gedurende dit project. Met de Uitwerkingssubsidie kan het netwerk zich, samen met een actieonderzoeker, verder ontwikkelen, verbeteren en borgen. In deze laatste ronde van de Uitwerkingssubsidie zal er ook specifiek aandacht komen voor het borgen van de beoogde projectresultaten en het verduurzamen van uw netwerk.

Veelgestelde vragen over uitwerkingssubsidie - Fase II

Symbolen van thema's

De subsidies 'Netwerken Samenhangende Ouderenzorg' bestaat uit drie verschillende fases: Fase I, II en III, afhankelijk van de fase waarin uw netwerk zich bevindt. Hier vindt u alle informatie over de uitwerkingssubsidie van Fase II. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kunt u uw vraag altijd via e-mail aan ons stellen.

Ga naar veelgestelde vragen

Handreiking actieonderzoek

De uitwerkingssubsidie van Fase II vraagt uw lokale netwerk aan samen met een actieonderzoeker. Wat actieonderzoek precies is, waarom wij bij deze subsidiemogelijkheid kiezen voor actieonderzoek en hoe u een actieonderzoeker vindt, vertellen wij kort in een digitale handreiking.

Naar de digitale handreiking

Vind een actieonderzoeker

Bent u op zoek naar een actieonderzoeker voor uw aanvraag voor een uitwerkingssubidie - Fase II? Hier vindt u een overzicht met de contactgegevens en het profiel van actieonderzoekers die bij ons hebben aangegeven dat zij beschikbaar zijn voor projecten binnen de subsidieoproep.

Naar overzicht met actieonderzoekers
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website