Onderwerpen

Uitgelicht

Subsidieoproep: samenwerking voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten in het sociaal domein

Mantelzorger en patiënt

Onderzoeksorganisaties, gemeenten, zorgorganisaties en welzijnsorganisaties kunnen projectideeën tot dinsdag 14 maart 2023 14.00 uur indienen om samenwerkingsverbanden op te zetten of uit te breiden binnen bepaalde gemeenten of regio’s op palliatieve zorg.

Bekijk de subsidieoproep

Praktische tools voor hulp bij goede palliatieve zorg

Resultatenboekje

Er is hard gewerkt door diverse projecten aan het ontwikkelen en benutten van nieuwe kennis voor de palliatieve zorg. Dit resultatenboekje met een aantal praktische tools voor goede palliatieve zorg, kunt u gebruiken voor uw werk.

Lees het boekje

Nieuwe projectenwaaier: overzicht Palliantie-projecten

Binnen het programma Palliantie lopen verschillende projecten. Deze zijn gebundeld in onze vernieuwde projectenwaaier (PDF). Hierin staat een korte omschrijving met de (verwachte) resultaten.

Bekijk de projectenwaaier

Actueel

Netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging

Hoe ziet de toekomst van de verpleging en verzorging er uit? En welke ontwikkelingen spelen daarin een rol? Kom op 13 juni 2023 uw kennis delen en inspiratie opdoen tijdens onze netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging!

Illustratie diverse verpleegkundigen
Pagina

Subsidieoproep: samenwerking voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten in het sociaal domein

Voor een goede kwaliteit van leven voor mensen in de laatste levensfase en hun naasten, is het nodig dat zorg- en welzijnsinitiatieven in het sociaal domein goed op elkaar aansluiten. Om samenwerkingsverbanden hiervoor op te zetten of uit te breiden binnen bepaalde gemeenten of regio’s, kunnen onderzoeksorganisaties, gemeenten, zorgorganisaties en welzijnsorganisaties tot dinsdag 14 maart 2023, 14.00 uur projectideeën indienen.

Mantelzorger met patient
Nieuws

Informatiesessies stimuleringssubsidie palliatieve zorg

Wilt u in februari 2023 stimuleringssubsidie aanvragen voor het implementeren van een interventie in de palliatieve zorg binnen uw organisatie? En heeft u nog vragen over de interventies? Kom dan naar 1 van de 2 online informatiebijeenkomsten op donderdag 12 januari 2023.

Verpleegkundige in gesprek met patient
Pagina

Digitale gegevensuitwisseling in de palliatieve zorg: nieuw project van start

Om mensen in de laatste levensfase en hun naasten een goede kwaliteit van leven te bieden en zorg zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij hun waarden, wensen en behoeften, is goede en eenduidige uitwisseling van gegevens tussen zorgverleners in de palliatieve zorg belangrijk. Daarom financieren we de ontwikkeling van een digitale informatiestandaard Proactieve Zorgplanning.

Vrouw achter laptop
Nieuws
Toon meer

Subsidieoproepen

Agenda

Save the date: Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg

Wilt u tips om betere palliatieve zorg te verlenen, en concrete handvatten om het onderwijs hierop aan te scherpen? Bent u op zoek naar kennisuitwisseling en inspiratie op gebied van palliatieve zorg? Zet dan alvast het Symposium Onderwijs Palliatieve Zorg in uw agenda!

Lees meer

Netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging

Hoe ziet de toekomst van de verpleging en verzorging er uit? En welke ontwikkelingen spelen daarin een rol? Kom uw kennis delen en inspiratie opdoen tijdens onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging!

Lees meer
Toon alle agenda-items

Contact

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website