Subsidie aanvragen

Bent u aanbieder van zorg of ondersteuning en wilt u met een inkoper samenwerken aan het opschalen én borgen van bestaande e-health oplossingen? Lees dan de voorwaarden goed door, wacht niet langer en vraag subsidie aan. We raden u aan om op tijd te beginnen met uw aanvraag, aangezien dit best wat tijd in beslag neemt en de regeling populair is.

Let op: alleen (op)nieuw ingediende aanvragen worden in behandeling genomen, op volgorde van binnenkomst. Heeft u in 2021 een aanvraag gedaan maar was het budget op? Deze wordt niet automatisch opnieuw in behandeling genomen. Update de aanvraag en dien de aanvraag opnieuw in bij RVO.

Stappen aanvragen subsidie SET

Stap 1: Lees de voorwaarden goed door
Stap 2: Schrijf een aanvraag. Bekijk voorbeeldformat (onder bijlagen)
Stap 3: Toets uw plan bij RVO. Doe een quickscan.
Stap 4: Vraag subsidie aan bij RVO
Stap 5: RVO beoordeelt uw aanvraag
Stap 6: De commissie vergadert over uw aanvraag *
Stap 7: U krijgt een beschikking van RVO met de uitslag

* Dit geldt voor subsidieaanvragen vanaf € 125.000

Toets uw plan en ontvang gratis advies

Heeft u een plan en overweegt u subsidie aan te vragen? Maak dan gebruik van een quickscan. RVO kijkt samen met u of uw plan aansluit bij de criteria en doelstellingen van de SET-regeling. Ook geven de adviseurs u een persoonlijk advies. De quickscan is niet verplicht, maar helpt u wel bij het juist indienen van uw subsidieaanvraag. Dit is geheel kosteloos. Vul de quickscan in.

Is uw plan nog niet zo concreet en wilt u hierover laagdrempelig sparren met adviseurs van RVO en ZonMw? Meld u dan aan voor het spreekuur. In 20 minuten kunt u uw projectidee en/of vragen over de regeling aan RVO en ZonMw voorleggen. Blijkt 20 min te kort? Dan maken we een vervolgafspraak.

Aanvraag indienen met ondernemers-DigiD

Het aanvragen van subsidie verloopt via RVO. Let op: Voordat u de aanvraag kunt indienen moet u beschikken over eHerkenning. Dit is vergelijkbaar met een DigiD, maar dan voor ondernemers. Houd voor het aanvragen van deze DigiD rekening met een extra verwerkingstijd van circa 1 week. Vraag een ondernemers-DigiD aan

Commissie

De commissie komt bij elkaar om de binnengekomen aanvragen te beoordelen. Alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en volledigheid. Bekijk de vergaderdata van de commissie

Voorbeelden van SET-aanvragen

Weet u nog niet precies hoe uw aanvraag eruit moet komen te zien? Bekijk hieronder een gedetailleerd voorbeeld van een SET-aanvraag:

Voorbeeld van SET-aanvraag

Zie ook de reeds gehonoreerde projecten die een financiële of ondersteunende bijdrage van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben gekregen.

Voorbeelden van toepassingen

Onder e-health vallen digitale toepassingen die betrekking hebben op zorg- en/of ondersteuning en die de kwaliteit van leven van cliënten verbeteren of mantelzorg vereenvoudigen. Bekijk de voorbeelden van digitale toepassingen waar u uw subsidie op in kunt zetten.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website