Over dit programma

Interviewrondes opgeschort

NWO heeft besloten met onmiddellijke ingang de interviewrondes voor de lopende subsidierondes, zoals de Vidi, op te schorten. Iedereen die een uitnodiging heeft gekregen om geïnterviewd te worden, krijgt de komende dagen hierover persoonlijk bericht. Voor zover het zich nu laat aanzien, zullen de interviews enkele maanden worden uitgesteld. Lees meer op de NWO website.

Over dit programma

Een Vidi-subsidie stelt onderzoekers, die al een aantal jaren onderzoek doen op postdocniveau, in staat een eigen vernieuwende onderzoekslijn te ontwikkelen en daartoe zelf één of meer onderzoekers aan te stellen. U kunt Vidi-subsidie aanvragen als u een aantal jaren onderzoek op postdocniveau heeft gedaan. U bent daarin met vernieuwende ideeën gekomen en u heeft die zelfstandig succesvol verder ontwikkeld. U bent maximaal 8 jaar geleden gepromoveerd, gerekend vanaf de promotiedatum tot de peildatum van de Vidi-ronde (1 oktober).

Vanwege zorgtaken of bij een opleiding tot klinisch specialist kan deze termijn worden verlengd volgens de extensieclausule. U kunt voor Vidi maximaal 2 keer een aanvraag indienen. Ook als buitenlandse onderzoeker kunt u deze financiering aanvragen. 

Voor relevant nieuws over Veni, Vidi, Vici: kijk op de ZonMw-webpagina NWO-Talentprogramma (voorheen Vernieuwingsimpuels) onder meer over inbeddingsgarantie, extensieregeling ouders of op de NWO-website.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website