Informatiebijeenkomst Citizen Science voor Gezondheid en Zorg

ZonMw en Health~Holland organiseren op 1 april 2021 een digitale informatiebijeenkomst over de subsidieoproep Citizen Science voor Gezondheid en Zorg. Tijdens deze bijeenkomst krijgen geïnteresseerden informatie over de subsidieoproep die nu open staat. Ook kunnen deelnemers samenwerkingsmogelijkheden verkennen voor het opstellen van een projectidee.

Burgers en wetenschappers werken samen aan onderzoek

ZonMw en Health~Holland openen samen de subsidieoproep Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ), waarbij burgers het initiatief nemen en de leiding hebben in alle fasen van onderzoek en innovatie. Burgerinitiatieven worden ondersteund, alsmede het krachtig(er) positioneren van burgers in de quadruple helix (burgers, bedrijven, kennisinstellingen en overheden). De subsidieoproep heeft als doel het realiseren van creatieve, innovatieve en vooral ook duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdaging Gezondheid en Zorg. Voor deze subsidieoproep is €1 miljoen beschikbaar. De deadline voor het projectidee is 18 mei 2021.

Meld u aan!

Wilt u meer weten over de subsidieoproep? Meld u aan voor de informatiebijeenkomst Citizen Science voor Gezondheid en Zorg op 1 april 2021. De online bijeenkomst begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00 uur. De deadline voor het aanmelden is 30 maart 2021.

Hier kunt u zich aanmelden

Meer informatie