PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein

Tijdens de PraktijkVoorbeeldenParade op 24 september, 1 en 8 oktober 2018 laten gemeenten en hun maatschappelijke partners aan elkaar zien wat zij waarmaken van de transformatie in het sociaal domein. Om te inspireren en geïnspireerd te raken. Wat is er geslaagd? Wat kan beter? Schrijf u direct in!

Lees meer

STEMM Equality Congres

Op het STEMM Equality Congress 2018 heeft u gelegenheid om te luisteren en spreken met experts op het gebied van diversiteit, inclusie, beleid en praktijk wereldwijd. De focus zal liggen op intersectionaliteit: sprekers delen succesverhalen en bespreken hoe landen van elkaar kunnen leren.

Lees meer

2e Conferentie van de European Association of Systems Medicine

uitnodiging conferentie systems medicine

De European Association of Systems Medicine (EASyM) organiseert de tweede internationale conferentie over Systems Medicine, getiteld "Big Data: transition to practice". De conferentie heeft als doel die verschillende specialisaties samen te brengen en het toepassen van Systems Medicine te bevorderen.

Lees meer

Jaarevent Deltaplan Dementie

Vertegenwoordigers van bedrijven en onderwijsinstellingen, beleidsmakers, zorgprofessionals, onderzoekers, zorgverzekeraars en aankomende professionals ontmoeten elkaar op deze dag, doen kennis op, delen kennis, halen resultaten op, inspireren elkaar en vinden samenwerkingsvormen.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website