Innovatiecafé Zorg voor innoveren over internationalisering

Zorgvernieuwers hebben veel te winnen bij internationalisering. Het buitenland biedt volop kansen. Niet alleen als het gaat om subsidies of andere soorten financiering. Maar ook om beter en groter onderzoek te doen, productontwikkeling te versnellen en innovaties te vermarkten. Maar waar liggen deze kansen precies? En hoe kan je als zorgvernieuwer die kansen pakken?

Lees meer

Lustrumcongres Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Nijmegen

Seksueel of familiaal geweld heeft veel gevolgen voor slachtoffers. Voor hen die het overkomt, is het belangrijk om te weten dat er hulp bestaat. Het lustrumcongres gaat over de nieuwste inzichten van die hulp. Zowel slachtoffers als professionele zorgverleners komen aan het woord.

Lees meer

NWA route conferentie

Eén jaar na de presentatie van het Portfolio voor onderzoek en innovatie is er veel gebeurd binnen de 25 routes van de Nationale Wetenschapsagenda. Tijd om te reflecteren op het proces en de ontwikkeling van nieuwe samenwerkingsverbanden, resultaten te delen en nieuwe mogelijkheden voor co-creatie en kennisbenutting te verkennen. Dat doen we graag samen met de vertegenwoordigers van de routes en hun netwerken tijdens de NWA-routes conferentie op...

Lees meer

Symposium Sportblessurepreventie 2017

Op 2 november 2017 organiseert VeiligheidNL, samen met Kenniscentrum Sport, ZonMw en Push Braces, het tweede symposium Sportblessurepreventie. Tijdens dit symposium is er aandacht voor kennis rondom sportblessures en sportblessurepreventie waarbij trainers, sporters, (para-)medici en onderzoekers aan het woord zijn.

Lees meer

Voor de Jeugd Dag 2017

De Voor de Jeugd Dag is een jaarlijks terugkerend event en is een initiatief van de ministeries van VWS, VenJ, OCW en de VNG en wordt uitgevoerd door VNG Congressen en het Nederlands Jeugdinstituut.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website