4e Congres Mensen met verward gedrag

Verschillende partijen in het sociaal domein

Het congres is gericht op het verder uitbouwen van een persoonsgerichte aanpak voor mensen met verward gedrag en het borgen van een effectieve sluitende aanpak, samen met collega’s uit de brede praktijk. U krijgt inzichten in de mens áchter de E-33 melding en verdieping in werkwijzen die zich inmiddels hebben bewezen.  

Lees meer

3e Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis

Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing(en) opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband. Meld u nu aan voor de derde informatiebijeenkomst over de SET. Deze zal plaats vinden in de Health Hub Roden.

Lees meer

Congres Thuis in het verpleeghuis

Samen werken aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Daar draait het jaarlijkse congres Thuis in het Verpleeghuis om. Drie speerpunten staan centraal: meer tijd en aandacht voor de bewoner, voldoende en enthousiaste zorgverleners én voortdurend leren en innoveren.

Lees meer

Machine learning in de ggz

Op dinsdagmiddag 2 juli presenteren deelnemers van de opleiding 'Machine Learning in de (klinische) praktijk' hun resultaten

Lees meer

Information session programme ABR round 3

On July 17th, 2019, ZonMw will provide the opportunity to get more in depth information on the third call of the ZonMw programme Antibiotic Resistance: ‘Tackling antibiotic resistance by reusing data and increasing FAIRness’.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website