Maatschappelijke Diensttijd Festival

Kom naar het MDT (maatschappelijke diensttijd) Festival op 29 maart van 12:30 tot 17:00 uur in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en ontdek wat MDT voor jou of jouw organisatie kan betekenen!

Lees meer

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2019

Op donderdag 4 april 2019 organiseert ZonMw het 7e congres Goed Gebruik Geneesmiddelen in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het programma is bekend en aanmelden is mogelijk.

Lees meer

NCVGZ 2019 (Nederlands Congres Volksgezondheid)

We kijken terug naar de kennis die 20 jaar Preventie heeft opgeleverd en blikken graag met u vooruit. Hoe zorgen we er samen voor dat we kennis blijven ontwikkelen die aansluit bij waar de praktijk behoefte aan heeft? We gaan graag samen met u aan de slag om samenwerking te stimuleren tussen praktijkprofessionals en onderzoekers. De laatste beleidsontwikkelingen en trends zijn het uitgangspunt voor onze track met interactieve sessies, met inbreng...

Lees meer

Save the Date: MKMD on Tour II, 17 april 2019, Universiteit Utrecht

Willen we de kwaliteit van onderzoek zonder dierproeven verbeteren, dan is publiek-private samenwerking essentieel. Daarom werken onderzoekers, bedrijven en andere belanghebbenden samen in de consortia van het ZonMw-programma Meer kennis met Minder Dieren (MKMD) en de Utrecht Advanced In Vitro Models Hub (U-AIM). Hoe doe je dat, zo’n publiek-private samenwerking? Hoe versterk je elkaars belangen en wat heb je nodig om die samenwerking een succes...

Lees meer

Informatiebijeenkomst subsidie en begeleiding wijk-GGD'er

Weergave van het sociaal domein

Een wijk-GGD’er blijkt in de praktijk een uitstekende verbindingsofficier. Wilt u een wijk-GGD'er of wijkfunctionaris aanstellen in uw gemeente? Kom dan op 18 april naar de informatiebijeenkomst in Utrecht en vraag vóór 6 juni 2019, 14.00 uur subsidie aan.

Lees meer

Slotbijeenkomst Kwaliteit van leven en Gezondheid

Samen met NWO organiseren we de slotbijeenkomst van het onderzoeksprogramma 'Kwaliteit van Leven en Gezondheid'. Deze dag biedt u een unieke kans om de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit eerste hand te vernemen, met wetenschappers en professionals in gesprek te gaan en samen naar mogelijkheden van implementatie te kijken.  

Lees meer

4e Congres Mensen met verward gedrag

Verschillende partijen in het sociaal domein

Het 4e congres 'Mensen met verward gedrag: de werkelijkheid achter de E33-melding' is gericht op het verder uitbouwen van een persoonsgerichte aanpak voor mensen met verward gedrag en het borgen van een effectieve sluitende aanpak, samen met collega’s uit de brede praktijk. U krijgt inzichten in de mens áchter de E-33 melding en verdieping in werkwijzen die zich inmiddels hebben bewezen.  

Lees meer
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website