Week van de Implementatie

Van 24 t/m 28 januari 2022 organiseert het Nederlands Implementatie Collectief (NIC) de Week van de Implementatie met als thema Leren en Professionaliseren rondom implementatie.

Lees meer

Implementatiespreekuur ZonMw

Zoekt u steun bij een implementatievraagstuk? Loopt u vast bij het invoeren van een interventie? Wilt u advies over het schrijven van een projectvoorstel of implementatieplan? De ZonMw-implementatiespecialisten staan tijdens de Week van de Implementatie op dinsdag 25 januari 2022 van 13.00 tot 16.30 uur voor u klaar.

Lees meer

Symposium Zorgevaluatie in de volgende versnelling

De Federatie Medisch Specialisten organiseert op donderdagmiddag 14 april 2022 het Symposium Zorgevaluatie. De vraag die centraal staat is: ‘Hoe brengen we resultaten van zorgevaluatie sneller naar de praktijk?’

Lees meer

Netwerkbijeenkomst verpleging en verzorging

Waar loopt u tegenaan bij verdere professionalisering van het vak en bij het versterken van uw positie? Wat is de rol van verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden bij kwaliteit van zorg, kostenbeheersing, eigen regie, de Juiste Zorg op de Juiste Plek en positieve gezondheid en hoe maken we deze rol meer zichtbaar?

Lees meer
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website