Matchmakingbijeenkomst Maak ruimte voor gezondheid

Tijdens deze matchmakingbijeenkomst maakt u kennis met professionals uit verschillende kennisgebieden, maatschappelijke organisaties en marktpartijen. Er is volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samenwerkingsverbanden te smeden. Ook geven we informatie over het thema en de oproep. U bent van harte welkom op 19 januari a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur bij ZonMw in Den Haag.

Lees meer

e-healthweek 2018

Onder het motto ‘Van #hoedan? naar #zodus!’ heeft VWS de week van 20 t/m 26 januari 2018 benoemd tot e-healthweek 2018. ZonMw is partner en doet mee met o.a. een bijeenkomst in de Zorginnovatiewinkel in Rotterdam. En wij zetten de (lopende) projecten over e-health in het zonnetje.

Lees meer

e-health - Top of Flop? Innovatoren en patiënten ontmoeten elkaar tijdens de e-healthweek 2018

Op donderdag 25 januari, organiseert Zorg voor innoveren in de Zorginnovatiewinkel de bijeenkomst 'e-health Top of Flop'. Diverse zorgvernieuwers die aan een e-health innovatie werken gaan hun idee pitchen. De aanwezige burgers/toekomstige gebruikers geven hun oordeel: is het idee ‘top’ of wordt het een ‘flop’? En uiteraard gaan wij daarover met elkaar in gesprek. Een waardevolle middag dus voor beide partijen!

Lees meer

Symposium 'De goede health check'

Een cholesteroltest op het station, preventief medische onderzoeken via het werk, online een bloedtest bestellen of naar Duitsland voor een total bodyscan: mensen hebben steeds meer mogelijkheden om health checks te laten doen, ook in de reguliere zorg.

Lees meer

Innovatiecafé Zorg voor innoveren: implementeren kun je leren

Stel: Je wilt een zorginnovatie implementeren in de praktijk. Omdat je deze zelf hebt ontwikkeld. Of je werkt in een zorginstelling en vindt dat dingen anders moeten of kunnen. Je wilt op jouw werkplek eHealth, of een andere verandering doorvoeren. Maar hoe doe je dat?  

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website