Webinar over het project naar sekse- en genderverschillen in tabaksgebruik

Mannen en vrouwen ervaren verschillende drijfveren en obstakels rondom stoppen met roken. Voor onderzoekers en zorgverleners is het belangrijk dat we hier aandacht voor hebben om bestaande ongelijkheden in roken en stoppen met roken aan te pakken. Maar wat zijn deze verschillen precies? En hoe kunnen we ze aanpakken?

Lees meer

Conferentie 'Get ready for spiritual care – being present in hectic times'

COVID-19 heeft invloed op de zorg voor patiënten en de maatregelen kunnen persoonsgerichte zorg belemmeren. Dit evenement creëert een online learning community over geestelijke verzorging, met zorgprofessionals van over de hele wereld. Hoe helpt geestelijke verzorging om er echt voor de patiënt te zijn in deze hectische tijd? Wat is geestelijke verzorging precies, en hoe kunt u het toepassen?

Lees meer

Innovatiecafé Samenwerking bij innovatie

Op donderdag 14 oktober van 15.00 – 16.45 uur vindt de volgende online editie van het Innovatiecafé van Zorg voor innoveren in samenwerking met Zorginnovatie.nl plaats! Ditmaal met het thema: Samenwerking bij innovatie. Samenwerking is een belangrijk onderdeel van het innovatieproces. De zorgmarkt is complex en samen kom je verder dan in je eentje. Daarom heb je als zorginnovator samenwerkingspartners nodig. Hoe vind je die? Aan welke regels moet...

Lees meer

Conferentie 10 jaar ‘Health as the ability to adapt and self-manage’

Positieve gezondheid; een concept van gezondheid waarin veerkracht centraal staat. Hoe is onze gezondheidszorg erdoor veranderd? Hoe kan het concept zich nog verder ontwikkelen? En hoe kunt u er zelf mee aan de slag? Op 11 november 2021 organiseren we een conferentie om deze vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website