Informatiebijeenkomst subsidieoproep Kwaliteit Kinderopvang

Bent u geïnteresseerd in de subsidieoproep van het programma Kwaliteit Kinderopvang? En heeft u na het lezen van de oproep behoefte aan meer informatie? Kom dan op dinsdagochtend 21 februari 2017 naar de informatiebijeenkomst over de subsidieoproep.

Lees meer

Kennisatelier ST-RAW

Een van de doelen van de Jeugdwet is het beter benutten van eigen kracht en het sociale netwerk van kinderen en ouders. Dit staat centraal tijdens het kennisatelier Eigen kracht benutten op 23 februari 15.00 – 17.00 uur in de jeugdhulpketen, georganiseerd door academische werkplaats transformatie jeugd ST-RAW.  

Lees meer

Innovatie door co-creatie

Dinsdag 7 maart 2017 organiseert ZonMw een bijeenkomst over publiek-private samenwerking in het Beatrixgebouw in Utrecht. De middag biedt een gevarieerd programma voor onderzoekers, bedrijven en gezondheidsfondsen. De ZonMw publiek-private samenwerking dag ‘Innovatie door co-creatie’ wordt mede mogelijk gemaakt door Health~Holland.

Lees meer

Congres Jeugd in Onderzoek 2017

Wij heten u van harte welkom op congres Jeugd in Onderzoek! Het congres dat op maandag 13 maart voor de 13e keer georganiseerd wordt heeft als thema 'Werken met het beste bewijs'. In de ochtend spreken 2 internationale keynotes - Michael Little én Louis Cauffman en in de middag kunt u kiezen uit zo'n 40 deelsessies in 3 rondes.    

Lees meer

Federatiecongres: Medisch Specialist 2025

Voor medisch specialisten, aios en andere professionals in de zorg organiseert de Federatie Medisch Specialisten het eerste grote Federatiecongres: ‘Medisch Specialist 2025’. Het congres staat in het teken van de toekomstvisie die samen met de wetenschappelijke verenigingen wordt vastgesteld.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website