Expertmeeting Overgang

Gezonder eten omdat je sneller aankomt, wat later beginnen na een slechte nacht en een ventilator tegen de opvliegers? Was het maar zo eenvoudig. In de Week van de Overgang maakt Studio Vrouw de complexe problematiek rondom de overgang inzichtelijk en bespreekbaar tijdens de ‘Expertmeeting Overgang’.

Lees meer

MEDexperience

ZonMw presenteert op MEDexperience de 2e druk van het signalement Zingeving in Zorg. MEDexperience is het eerste, enige en echte belevingsgerichte congres waar u als zorgprofessional op een inspirerende en krachtige wijze teruggaat naar de kern van waarom u doet wat u doet, wat u drijft en u inspireert…

Lees meer

Informatiebijeenkomst subsidieoproepen herstel en re-integratie bij psychische problemen

ZonMw en NWO publiceren dit voorjaar 3 subsidieoproepen gericht op herstel en (re-)integratie bij psychische problemen. Onderzoekers en professionals kunnen financiering aanvragen voor wetenschappelijk onderzoek, praktijkonderzoek of de ontwikkeling en implementatie van interventies. Elke subsidieoproep heeft eigen prioriteiten. Tijdens de informatiebijeenkomst lichten we de subsidieoproepen toe en beantwoorden we uw vragen.

Lees meer

Congres Volksgezondheid 2017 (NCVGZ)

Het tweedaagse Nederlands Congres Volksgezondheid (NCVGZ) is een congres waarin onderzoek, praktijk en beleid een centrale plek innemen.

Lees meer

Middagsymposium Academische Werkplaats Kindermishandeling

Uitkomsten wetenschappelijk onderzoek brengen de aanpak van seksueel misbruik, vechtscheidingen en geweld in het gezin weer een stap verder. De Academische Werkplaats Kindermishandeling (AWK) slaat een brug tussen kennisinstellingen, praktijkinstellingen, opleidingen en de overheid. Het doel is kindermishandeling zoveel mogelijk te voorkomen en mishandelde kinderen – én hun gezin – sneller en beter te helpen dan dit nu gebeurt.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website