Informatiebijeenkomst subsidieoproepen verward gedrag

Wilt u meer weten over de subsidieoproepen over verward gedrag? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in Amersfoort. Tijdens de bijeenkomst lichten we het actieprogramma en de subsidieoproepen toe en beantwoorden we uw vragen. Daarnaast houdt MIND een interactieve presentatie over de inbreng van ervaringsdeskundigen en vertelt één van de projectleiders over zijn ervaringen met het indienen van een projectvoorstel.  

Lees meer

Choosing Wisely 2017

Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, verstandige keuzes en samen beslissen.

Lees meer

Conferentie Cultuur, Kunst en Positieve gezondheid

Foto dansvoorstelling Cardiac Output

Op dinsdagmiddag 12 september 2017 nemen we u graag mee in de wereld van cultuur, kunst en zorg. Wat gebeurt er op het vlak van cultuur en zorg? En hoe wordt dit ervaren door cliënten, zorgprofessionals en zorgorganisaties? U kunt een enthousiasmerend en cultureel programma verwachten, met o.a. een dansvoorstelling van Cardiac Output.

Lees meer

Informatiebijeenkomst subsidieoproep Vakkundig aan het werk

Wilt u meer weten over de subsidieoproepen Methodisch werken en Integraal werken van het programma Vakkundig aan het werk? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst lichten we de subsidieoproepen toe en beantwoorden we uw vragen.

Lees meer

Innovatiecafé Zorg voor innoveren over internationalisering

Zorgvernieuwers hebben veel te winnen bij internationalisering. Het buitenland biedt volop kansen. Niet alleen als het gaat om subsidies of andere soorten financiering. Maar ook om beter en groter onderzoek te doen, productontwikkeling te versnellen en innovaties te vermarkten. Maar waar liggen deze kansen precies? En hoe kan je als zorgvernieuwer die kansen pakken?

Lees meer

Biannual EATRIS conference

Biannual EATRIS conference to be held in Prague on September 24-26 More informationDo please register for the event, we hope that you all can make it. The programme is very exciting    

Lees meer

Active and Assisted Living (AAL) Forum 2017

Het AAL Forum, het jaarlijkse forum van de Europese Active Assisted Living (AAL) community, vindt dit jaar van 2 t/m 4 oktober 2017 plaats in Coimbra, Portugal. Het inzetten van oplossingen op basis van ICT/technologie voor ‘ageing well’ in Europa staat centraal: wat is daarvoor nodig, welke hobbels moeten worden genomen en wat kunt u doen om dat te bevorderen?

Lees meer

Congres Gender & Gezondheid

Wat zijn de nieuwste inzichten binnen gendersensitieve gezondheidszorg? Welke ontwikkelingen spelen zich af in onderzoek, preventie, diagnose en behandeling? Tijdens het Congres Gender & Gezondheid op donderdag 5 oktober delen dé experts op dit gebied hun laatste kennis en ze vertellen wat dit betekent voor de dagelijkse praktijk van professionals.

Lees meer

Lustrumcongres Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Nijmegen

Seksueel of familiaal geweld heeft veel gevolgen voor slachtoffers. Voor hen die het overkomt, is het belangrijk om te weten dat er hulp bestaat. Het lustrumcongres gaat over de nieuwste inzichten van die hulp. Zowel slachtoffers als professionele zorgverleners komen aan het woord.

Lees meer

Symposium Sportblessurepreventie 2017

Op 2 november 2017 organiseert VeiligheidNL, samen met Kenniscentrum Sport, ZonMw en Push Braces, het tweede symposium Sportblessurepreventie. Tijdens dit symposium is er aandacht voor kennis rondom sportblessures en sportblessurepreventie waarbij trainers, sporters, (para-)medici en onderzoekers aan het woord zijn.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website