Congres 'Nederland wereldleider proefdiervrije innovatie'

Nederland moet in 2025 koploper zijn in proefdiervrije innovatie. Het is weer tijd om het voortouw te nemen. De laatste keer was in 1997, toen we geen dierproeven meer deden voor cosmetica. Het duurde nog tot 2004 voordat de hele EU volgde. Nu wil Nederland zich inzetten voor proefdiervrije innovatie in alle onderzoeksgebieden.

Lees meer

Jong-NVTAG 'Alternatieven voor RCT's'

Jong-NVTAG organiseert deze bijeenkomst die in het teken staat van ‘Alternatieven voor RCT’s’. Tijdens deze avond wordt er inzicht gegeven in het opleveren van 'passend bewijs', door onder andere het juiste onderzoeksdesign te kiezen om je onderzoeksvraag te kunnen beantwoorden.  

Lees meer

REGMED EUROPE, 6 en 7 juli in Parijs

Voor ondernemers, onderzoekers en patiëntenorganisaties organiseert Medicen Paris Region een eendaags programma. Met aandacht voor internationale regmed ontwikkelingen, Europese regelgeving en ecosystemen. Daarnaast 1-op-1 matchmaking en de mogelijkheid om uw RM initiatieven of project te pitchen.  

Lees meer

Choosing Wisely 2017

Dit congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, verstandige keuzes en samen beslissen.

Lees meer

Biannual EATRIS conference

Biannual EATRIS conference to be held in Prague on September 24-26 More informationDo please register for the event, we hope that you all can make it. The programme is very exciting    

Lees meer

Active and Assisted Living (AAL) Forum 2017

Het AAL Forum, het jaarlijkse forum van de Europese Active Assisted Living (AAL) community, vindt dit jaar van 2 t/m 4 oktober 2017 plaats in Coimbra, Portugal. Het inzetten van oplossingen op basis van ICT/technologie voor ‘ageing well’ in Europa staat centraal: wat is daarvoor nodig, welke hobbels moeten worden genomen en wat kunt u doen om dat te bevorderen?

Lees meer

Lustrumcongres Centrum Seksueel en Familiaal Geweld Nijmegen

Seksueel of familiaal geweld heeft veel gevolgen voor slachtoffers. Voor hen die het overkomt, is het belangrijk om te weten dat er hulp bestaat. Het lustrumcongres gaat over de nieuwste inzichten van die hulp. Zowel slachtoffers als professionele zorgverleners komen aan het woord.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website