Online bijeenkomst versterking aanbod dagactiviteiten voor mensen met dementie

Hoe versterk je het aanbod van dagactiviteiten voor thuiswonende mensen met dementie? Wat kan jij als gemeente of aanbieder van dagactiviteiten doen om het aanbod te vergroten en beter aan te laten sluiten op de behoefte? Deze vragen staan centraal tijdens de online bijeenkomst op 30 januari 2023 van 13.30 tot 15.00 uur. Wil je ook aan de slag met dagactiviteiten? Laat je inspireren!

Lees meer

Webinar over voedsel(on)zekerheid

Op 31 januari 2023 organiseert het Joint Programming Initiative a Healthy Diet for a Healthy Life (JPI HDHL) een webinar over de wereldwijde voedselcrisis “Food (in)security due to crisis”. Het webinar is van 14.30-16.00 uur en wordt in het Engels gegeven.

Lees meer

Slimmer thuis #HoeDan?!

Hoe kan technologie helpen om zorg en ondersteuning slimmer en efficiënter in te richten? Daar gaan we het over hebben tijdens het webinar ‘Slimmer thuis #HoeDan?!’. Tijdens deze bijeenkomst vertellen diverse gasten over hoe technologie kan helpen om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. En laten we zien hoe technologie kan helpen om mensen weer eigen regie te geven en mantelzorgers of zorgverleners te ontlasten, zodat zij...

Lees meer

Informatie- en matchmakingsbijeenkomst ‘Kwetsbaarheid en weerbaarheid in een online samenleving’

Op vrijdag 10 maart vindt er een online informatiebijeenkomst plaats over de subsidieoproep van het NWA synergieprogramma ‘Kwetsbaarheid en weerbaarheid in een online samenleving’. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de subsidieoproep en kunt u vragen stellen aan het programmateam. Ook kunt u andere deelnemers ontmoeten en samenwerkingsmogelijkheden verkennen.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website