Informatiebijeenkomst subsidieoproepen ggz onderzoek

Naar verwachting stellen we eind maart nieuwe subsidieoproepen open vanuit het Onderzoeksprogramma GGz. Wilt u meer weten over deze subsidieoproepen? Kom dan donderdag 5 april naar de informatiebijeenkomst bij ZonMw in Den Haag.

Lees meer

Bijeenkomst ‘onderwijsinnovaties in de ouderenzorg’

Aanleiding van deze bijeenkomst is de afronding van de 14 projecten van de subsidieronde “Onderwijs omtrent wonen, welzijn en zorg” begin 2018. De resultaten hiervan hebben zowel betrekking op het initiële onderwijs als op de bij- en nascholing.

Lees meer

De Dag van de Ervaringsdeskundige 2018

De Dag van de Ervaringsdeskundige is een dag waarop ervaringsdeskundigen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en elkaar kunnen inspireren. Het thema van de dag is 'Samen Doen'.

Lees meer

Week van de overgang

Vrouwen die nu in de overgang komen, weten vaak niet wat hen te wachten staat. Om bewustwording rond de overgang te creëren, zijn er diverse activiteiten gedurende deze week.

Lees meer

NCVGZ 2018 Het congres voor de volksgezondheid

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen op het gebied van de Publieke gezondheid? Ga met ons mee om te ontdekken hoe we samen Nederland een klein stukje gezonder kunnen maken. Kom ook op 10 april naar het NCVGZ, hét congres voor de publieke gezondheid, in Media Plaza, onderdeel van de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees meer

Informatiebijeenkomst subsidieoproepen verward gedrag april 2018

Wilt u meer weten over de subsidieoproepen over verward gedrag? Kom dan op 18 april 2018 naar de informatiebijeenkomst in Utrecht. Tijdens de bijeenkomst lichten we het actieprogramma en de subsidieoproepen toe en beantwoorden we uw vragen. Daarnaast houdt MIND een interactieve presentatie over de inbreng van ervaringsdeskundigen en vertelt één van de projectleiders over zijn ervaringen met het indienen van een projectvoorstel.

Lees meer

Symposium Doelmatigheid van Zorg 2018

Doelmatig leren denken en handelen is cruciaal: we willen allemaal de best mogelijke kwaliteit van zorg tegen verantwoorde kosten. Ook in de opleiding tot specialist komt steeds meer aandacht voor dit maatschappelijk relevante thema. Om opleidingen daarbij te helpen organiseert het Bewustzijnsproject, samen met OOR Leiden, het Symposium Doelmatigheid.

Lees meer
Naar boven
Direct naar: NavigatieDirect naar: InhoudDirect naar: Onderkant website