Aanmelden innovatiecafé

Innovatiecafé digivaardig in de zorg
Wat leuk dat je je aanmeldt voor ons innovatiecafé Digivaardig in de zorg op dinsdag 9 februari 2021. Om je aanmelding te voltooien, hebben we je contactgegevens en je voorkeur voor de ronde tafel nodig.
Persoonsgegevens
Ronde tafels
Ronde tafels:
- Regeling Training tot digicoach (Zvi) – Uitleg over de subsidieregeling Training tot digicoach en mogelijkheid om vragen te stellen over de regeling.

- Samen leren: stagiaires helpen zorgmedewerkers (Coalitie Digivaardig in de zorg) – Stagiaires helpen zorgmedewerkers met het bijspijkeren van hun kennis en kunde van digitale vaardigheden. Is stagebegeleiding een lust of een last voor het werkveld?

- Trainingsbureaus uit de regeling Training tot digicoach (CQT en Buro StrakZ) – Wat kan een trainingsbureau voor jou betekenen als zorgorganisatie en... hoe leuke tips en tricks mensen kunnen motiveren om een ‘diva’ te worden.

- Onderwijs en digivaardigheid (Jolanda van Til) – Hoe kun je onderwijs betrekken bij het digivaardig krijgen van jouw innovatie en medewerkers?

- Leren van geleerde lessen (Carintreggeland) – Ga verder in op de do’s en don’ts van het digivaardig krijgen van zorgpersoneel.

- Stimuleringsregeling E-health Thuis (ZonMw) – Uitleg over de subsidieregeling van de SET en het beantwoorden van vragen.

- Wat doet Zorg van nu? (Zorg van nu) – Zorg van nu heeft een veelomvattend overzicht van innovaties in de zorg. Welke innovaties kunnen jouw organisatie verder helpen? En wat kan Zorg van nu nog meer voor jou betekenen?

- Wederzijds vertrouwen in e-health (JAIN) – Een inspirerende sessie over de competenties die nodig zijn om AI in te zetten direct nadat de diagnose dementie is vastgesteld.
Privacy
Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens. Meer informatie kunt u lezen op www.zonmw.nl/privacy

Verzenden
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website