Sinds 2016 organiseert ZonMw-DoelmatigheidsOnderzoek een jaarlijkse projectleidersbijeenkomst over zorgevaluaties. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. kennisagenda’s, inclusie, METC, implementatie en de rol van de wetenschappelijke vereniging bij zorgevaluatie. Bekijk een terugblik van de verschillende projectleidersbijeenkomsten via het menu rechts.

Uitgelicht

Lopende zorgevaluaties

Het programma DoelmatigheidsOnderzoek organiseerde verschillende subsidierondes speciaal voor zorgevaluaties.

Bekijk de zorgevaluatieprojecten

Terugblik: bijeenkomst 2019

Zorgevaluaties zijn nodig om de kwaliteit van bestaande zorg te waarborgen, maar ze zijn niet altijd eenvoudig uit te voeren. Tijdens de projectleidersbijeenkomst Zorgevaluatie in Utrecht dachten projectleiders, HTA-specialisten, medisch specialisten, zorgverzekeraars, patiënten-vertegenwoordigers en beleidsmakers na over mogelijke oplossingen.

Bekijk de terugblik

Open rondes

Bij ZonMw zijn open subsidierondes voor doelmatigheidsonderzoek naar nieuwe veelbelovende inverventies en naar reeds toegepaste interventies (waaronder zorgevaluaties). Subsidieoproepen worden veelal in de zomer gepubliceerd, de deadline voor indienen van projectideeën is dan in oktober. Houdt u daarvoor de subsidiekalender in de gaten.

Naar de ZonMw subsidiekalender
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website