Symposium voor zorginnovatoren over bekostiging

Van een goed idee naar zorginnovatie waarmee de zorg verbeterd kan worden, wat is daarvoor nodig? Waar halen zorginnovatoren startkapitaal vandaan, hoe toetsen zij de haalbaarheid en hoe maken zij budget vrij voor de implementatie en opschaling van hun innovatie? Dit en meer wordt behandeld op 3 oktober, tijdens een symposium voor zorginnovatoren in Jaarbeurs Utrecht.

Zorginnovatie bekostigen

Digitale zorg is duur en de weg ernaartoe lang. Om te ontdekken welke regelingen passen bij de plannen rondom een zorginnovatie, organiseert Dutch Health Hub (een initiatief van Jaarbeurs Utrecht) samen met Zorgsubsidiekalender op 3 oktober 2023 een evenement die daarbij helpt. In de jaarbeurs uiteraard! Op het evenement krijgen zorginnovatoren de kans om vragen te stellen aan experts en inzicht en perspectief te krijgen door middel van praktijkvoorbeelden. In één middag worden de mogelijkheden duidelijk van vermogensfondsen, subsidies en investeringsfondsen. Tot 6 september is er een kortingsactie, waarmee deelnemers voor de helft van de prijs een collega kunnen meenemen. Nieuwe deelnemers kunnen namelijk via een kortingslink met 50% korting afrekenen. Wees er dus snel bij!

Wat staat er op het programma?

Voor meer informatie over het programma en de sprekers op het evenement, verwijzen wij u door naar de website van Dutch Health Hub. Onze collega Anke Snijder van Zorg voor innoveren, is ook aanwezig op 3 oktober om alle vragen te beantwoorden over de ZonMw subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis, onze kennisbank en advies op maat mogelijkheden. Tot dan!