Waar loopt u tegenaan bij verdere professionalisering van het vak en bij het versterken van uw positie? Wat is de rol van verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden bij kwaliteit van zorg, kostenbeheersing, eigen regie, de Juiste Zorg op de Juiste Plek en positieve gezondheid en hoe maken we deze rol meer zichtbaar?

Kennisontwikkeling door en met de praktijk en het onderwijs, kennisbenutting en benutting van goede praktijkvoorbeelden dragen bij aan verdere professionalisering. Daarom investeren wij in kennis, samenwerking en professionalisering en organiseren we op donderdagmiddag 16 juni 2022 een netwerkbijeenkomst waarin kennisuitwisseling centraal staat.

Voor wie?

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor projectbetrokkenen en commissieleden van ZonMw-programma’s over verpleging en verzorging en andere geïnteresseerden. We zijn van plan om deze netwerkbijeenkomst jaarlijks te herhalen.

Programma en locatie

Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Het exacte programma maken we later bekend. Indien mogelijk is de bijeenkomst op locatie centraal in het land. Als dit vanwege coronamaatregelen niet kan, vindt de bijeenkomst online plaats.

Meer informatie

Meer informatie over actuele ontwikkelingen en projectresultaten vindt u op thema verpleging en verzorging.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op met het team verpleging en verzorging via verplegingenverzorging@zonmw.nl of 070 349 54 66.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website