Actueel

Over ZonMw

ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis – om daarmee de zorg en gezondheid te verbeteren.

Lees meer over ZonMw

Uitgelicht

Mediator 34: ‘Voorkomen dat gedragsproblemen het kinderbrein veranderen.’

Mediator 34

Bij aanhoudende ernstige gedragsproblemen veranderen de hersenen van een kind, blijkt uit Rotterdams neurobiologisch onderzoek. Hogeschool Windesheim werkt aan inbedding van dit soort actuele kennis in de opleidingen voor jeugd- en juridische professionals. Daarover gaat het hoofdartikel van Mediator 34.

Lees meer

Mijn ZonMw: Nieuw digitaal loket voor subsidieaanvragen

Er is een nieuw digitaal loket: Mijn ZonMw. Met Mijn ZonMw kunt u als indiener uw projectideeën en subsidieaanvragen indienen en volgen. Ook kunt u tijdens de looptijd van uw project veel zaken rondom uw project regelen. 

Meer weten?

Vlog 22 #jeroenonderzoekt

pratende man

In deze vlog gaat bestuursvoorzitter Jeroen Geurts in op de toekomst van wetenschap. We willen een eerlijker, opener en rustiger wetenschapssysteem, maar wat houdt dat precies in? We gaan erover in gesprek op 23 mei tijdens het congres Evolutie of revolutie.

Bekijk de vlog
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website