Aanmelden matchingevent 28 september 2022

Informatie
Voor wie
Dit matchingevent is bedoeld voor zorginnovatoren die bezig zijn met het (door)ontwikkelen van hun innovatie en op zoek zijn naar tips en adviezen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als financieringsmogelijkheden, samenwerking met zorgorganisaties en implementatievraagstukken. LET OP: dit evenement is alleen bedoeld voor zorginnovatoren. Andere beroepen worden uitgesloten van deelname.

Over het matchingevent
Het doel van dit event is om deze zorginnovatoren in contact te brengen met partijen die hen verder kunnen helpen met hun innovatie. Deze gesprekken vinden in groepsverband plaats. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. We hopen dat dit event zorgt voor waardevolle kennisuitwisseling, het leggen van relevante contacten en wie weet mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst.
Persoonsgegevens
Zorginnovatie
Bij welke tafels wil je aansluiten?
We verwachten vier rondes te organiseren. We gaan ons best doen je in te delen bij jouw keuzes. Dit kunnen we helaas niet garanderen.
We willen graag van tevoren inventariseren waar jij hulp bij kunt gebruiken. Op deze manier kunnen de aanwezige partijen zich voorbereiden om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Geef hieronder zo concreet mogelijk aan welke vraag je hebt voor welke partij. Hoe concreter jouw vraag, hoe groter de kans dat je wordt ingedeeld bij jouw keuzes. Begin met de partij die je het liefst zou spreken.
Privacy
Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens. Meer informatie kunt u lezen op zonmw.nl/privacy
Verzenden
LET OP:
Deelname is gratis voor jou. Dat betekent niet dat het kosteloos is: wij maken kosten voor catering en locatie. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, vragen wij om je uiterlijk op dinsdag 20 september af te melden. Zo kunnen wij jouw plek aan iemand anders geven. Bij een no-show zijn we genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen. Afmelden kan via een mail naar zorgvoorinnoveren@zonmw.nl of telefonisch: +31 70 349 50 04. Alvast bedankt voor de medewerking.
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website