Samenwerkingsverbanden kunnen subsidie aanvragen voor het organiseren van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na COVID-19 in een regionaal zorgnetwerk/andere organisatievormen die passen binnen de eigen regionale en lokale context. De samenwerkingsverbanden bestaan uit een (eerstelijns) zorgaanbieder/zorgorganisatie of een netwerk van (eerstelijns) zorgaanbieders/zorgorganisaties en een onderzoeksorganisatie.

Onderwerpen

  • COVID-19
  • Herstel- en nazorg
  • Organisatie van zorg
  • Netwerkzorg

Onderdeel van programma

COVID-19 programma

Geplaatst op

5 september 2022

Deadline

28 november 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Ondersteunen van regio’s bij de organisatie van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na een COVID-19-besmetting (pdf) 327 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het financieren van projecten waarin (bestaande netwerken van) zorgaanbieders/zorgorganisaties, in samenwerking met een onderzoeksorganisatie, de (eerstelijns) herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na COVID-19 kunnen organiseren in een regionaal zorgnetwerk of andere organisatievormen die passen binnen de eigen regionale en lokale context. In de projecten wordt ook geëvalueerd wat de organisatievorm oplevert. De te honoreren projecten leveren kennis op die ook in andere regio’s gebruikt kan worden, als leidraad hoe de organisatie van zorg vorm te geven in de eigen regio.

Wat kan worden aangevraagd?

Subsidie voor onderzoek naar de organisatie van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na COVID-19 in een regionaal zorgnetwerk/andere organisatievormen die passen binnen de eigen regionale en lokale context. In de projecten wordt ook geëvalueerd wat de organisatievorm oplevert. De te honoreren projecten leveren kennis op die ook in andere regio’s gebruikt kan worden, als leidraad hoe de organisatie van zorg vorm te geven in de eigen regio.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Samenwerkingsverbanden die bestaan uit een (eerstelijns)zorgaanbieder/-zorgorganisatie of een netwerk van (eerstelijns)zorgaanbieders/-zorgorganisaties en een onderzoeksorganisatie. De (eerstelijns)zorgaanbieder/-zorgorganisatie treedt daarbij op als hoofdaanvrager.

Budget

In deze subsidieronde is maximaal € 2.800.000,- beschikbaar. Per subsidieaanvraag is maximaal € 250.000,- beschikbaar voor een looptijd van minimaal 24 tot maximaal 36 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 28 november 2022, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Ondersteunen van regio’s bij de organisatie van herstel- en nazorg bij aanhoudende klachten na een COVID-19-besmetting (pdf) 328 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Elke van Vliet of Paula du Pont. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Elke van Vliet

Programmamanager

+31 70 515 03 13
covid19@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Paula du Pont

Programmamanager

+31 70 515 03 13
covid19@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website