Het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen bestaat 10 jaar. Op deze pagina zult u vanaf 17 juni alle informatie vinden over de externe evaluatie van het programma. Ook het GGG-congres op 31 maart stond in het teken van het jubileum. Het programma en het verslag zullen op 21 april op deze pagina worden gepubliceerd.

Er was eens... 10 jaar GGG

Bekijk de film 'Er was eens... 10 jaar GGG'

Uitgelicht

GGG-congres 2022: Impressie van de dag

Bekijk het uitgebreide verslag van het GGG-congres dat op 31 maart 2022 plaatsvond, met alle verslagen van de (sub)sessies, presentaties, foto's en de Pareluitreiking.

Bekijk het verslag van het congres

ZonMw Parel voor SONIA-studie naar borstkankerbehandeling

projectteam ontvangt de parel uit handen van Véronique Timmerhuis

Bij vrouwen met uitgezaaide, hormoongevoelige borstkanker kan een zogeheten CDK4/6-remmer het effect van hormoontherapie versterken. Werkt dat het beste aan het begin of kun je het geneesmiddel ook later toevoegen? De SONIA-studie zoekt dit uit. Het projectteam ontving op 31 maart 2022 een ZonMw Parel voor hun succesvolle studie-aanpak.

Lees het artikel over dit parelproject en bekijk de parelfilm

Digitale publicatie evaluatie 10 jaar GGG

Op donderdag 16 juni vindt de overhandiging van de evaluatie van het programma plaats. Vanaf 17 juni is de digitale publicatie en een interessante infographic via deze pagina te bekijken.

Goed Gebruik Geneesmiddelen: Interviews

Maandelijks verschijnt er in de nieuwsbrief Geneesmiddelen een interview over onderzoeksresultaten of achtergrondinformatie. Op deze pagina zijn alle interviews thematisch verzameld.

Bekijk de pagina met alle interviews

Publicaties rondom het programma

Meer weten over het programma? Bekijk alle gerelateerde publicaties in één overzicht.

Bekijk de publicaties

Contact

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website