Als Nederlandse onderneming de Duitse markt op met uw medische innovatie?

Bent u ondernemer en op zoek naar kansen in Duitsland? Kom dan op maandagmiddag 25 juni naar Utrecht en leer meer over de Duitse markt.

Netherlands Business Support Office (NBSO) Stuttgart neemt u samen met een aantal collega-ondernemers mee in de wereld van Duitse zorginnovaties. De NBSO ondersteunt Nederlandse ondernemers bij het zakendoen in Duitsland met het verstrekken van marktinformatie en beschikken daarvoor over een uitgebreid netwerk van lokale bedrijven, overheidsinstanties en adviseurs.  
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het programma “MKB in Europa” van ZonMw en RVO.nl. Kunt u ondersteuning gebruiken bij de introductie en afzet van medische producten of diensten in Duitsland? Meld u dan aan via het inschrijfformulier.

Concept programma

  • Hoe is bekostiging voor medische innovaties in Duitsland geregeld? Welke partners of partijen heeft u in Duitsland nodig en hoe vindt u die?
  • Ervaringen van ondernemers met het betreden van de Duitse markt: IMS Medical, Telepsy en DOVIDEQ Medical.
  • Van welke (subsidie)regelingen kunt u gebruik maken? Denk aan Eurostars, EU-SME instrument, Fast Track to Innovation
  • Rondetafelgesprekken en netwerkborrel

De bijeenkomst vindt plaats bij RVO in Utrecht (bij Utrecht Centraal Station) van 15:00 tot 17.30 uur. Dit event is gratis, maar registratie is verplicht i.v.m. toegang tot het gebouw. 

Onderwerpen