U kunt subsidie aanvragen voor het in de praktijk toepassen van de bouwstenen voor een lokale, sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag. De scope van het project kan variëren tussen kortlopende activiteiten gericht op één of enkele bouwste(e)n(en) tot het realiseren van alle bouwstenen.

Korte uitleg regionale praktijkprojecten

Interactieve landkaart biedt overzicht 500 projecten

Regionale praktijkprojecten

Bekijk welke initiatieven in uw regio worden uitgevoerd voor het verbeteren van de ondersteuning, opvang en zorg voor mensen met onbegrepen gedrag. Het Actieprogramma Verward Gedrag zet met deze projecten in op alle onderdelen van de keten; van vroegsignalering tot herstel

Ga naar de interactieve landkaart

Inclusie van (psychisch) kwetsbare mensen

Kijk in 3 minuten een compilatie van afgelopen 6 talkshows! Van januari tot en met juni 2021 besteedden we onder de noemer Beweging in kwetsbaarheid aandacht aan verschillende thema’s die bijdragen aan een meer inclusieve samenleving voor (psychisch) kwetsbare mensen. Met talkshow, podcasts en publicaties.

Bekijk de compilatievideo

Handige documenten bij aanvragen van subsidie

Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidieoproepen? Lees de veelgestelde vragen en tips of kom naar één van de informatiebijeenkomsten.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van subsidieoproepen en andere ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Geestelijke gezondheid of volg ons op LinkedIn.

Contact

Portretfoto Lisanne Hogema

Lisanne Hogema

Programmamanager

+31 70 349 54 70
avg@zonmw.nl
Eline Evelo

Eline Evelo

Programmasecretaris

+31 70 349 54 70
avg@zonmw.nl

Openstaande subsidieoproepen

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website