Omdat de ondersteuning en zorg voor mensen met verward gedrag zowel door gemeenten als zorgverzekeraars gefinancierd wordt, is samenwerking tussen beide partijen van cruciaal belang. Het organiseren van gelijktijdige zorg en ondersteuning is niet altijd eenvoudig.
 

Overzicht projecten

Een overzicht van alle projecten rondom het organiseren van een integraal aanbod van zorg en begeleiding voor mensen met verward gedrag. 

Beweging in kwetsbaarheid

Van januari tot en met juni 2021 besteedden we onder de noemer Beweging in kwetsbaarheid aandacht aan verschillende thema’s die bijdragen aan een meer inclusieve samenleving voor (psychisch) kwetsbare mensen. Met een maandelijkse talkshow, podcasts en publicaties.

Samenwerking in Utrecht

Interview met Marga Vink en Peter van Zuidam

Gemeente Utrecht en zorgverzekeraar Zilveren Kruis werken samen aan een ‘integraal aanbod’ van zorg en begeleiding voor mensen met verward gedrag in Utrecht. Marga Vink (beleidsmedewerker maatschappelijke opvang bij de gemeente Utrecht) en Peter van Zuidam (zorginhoudelijk adviseur ggz bij Zilveren Kruis) vertellen hoe zij dit hebben aangepakt.

Contact

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Eline Evelo

Eline Evelo

Programmasecretaris

+31 70 349 50 41
avg@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website