Big data en kansrijke start

Call for proposals Kansrijke start voor kinderen met behulp van big data
Heeft u wetenschappelijke expertise op het terrein van sociale- en geesteswetenschappen, exacte en natuurwetenschappen of sociaal-medische en gezondheidswetenschappen? Beschikt u over brede praktijkkennis van de geboortezorg en/of de JGZ of andere relevante maatschappelijke terreinen. Dan dagen wij u uit om expertise in te zetten voor onderzoek dat een grote impact kan hebben op de gezondheid en kansen van kinderen.

In deze call wordt gezocht naar wetenschappelijke doorbraken in big data-onderzoek voor een kansrijke start van kinderen. Lees in de artikelen hieronder meer over de call.

Afbeelding

Kansen van kinderen

Bent u big data-scientist en wilt u uw expertise inzetten voor onderzoek dat een grote impact kan hebben op de gezondheid en kansen van kinderen? In dit artikel leest u meer over deze call for proposals.
Afbeelding

Big data-onderzoek

Werkt u als professional of onderzoeker met (aanstaande) ouders en/of jonge kinderen. En wilt u met behulp van big data-onderzoek vooroplopen in het realiseren van doorbraken in de geboortezorg en de JGZ. In dit artikel leest u meer over deze call.