Sportimpuls 2018 projecten van start

De 145 toegekende Sportimpuls projecten zijn akkoord gegaan met de ZonMw-subsidievoorwaarden en kunnen starten. Vanaf nu zijn de lijsten beschikbaar met de Sportimpuls projecten die de komende 2 jaar aan de slag gaan om meer mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

De projecten zijn gerangschikt op titel, gemeente, interventie en doelgroep. In totaal gaat het om 52 reguliere Sportimpulsprojecten, 62 projecten uit de regeling Sportimpuls Jeugd in lage inkomensbuurten en 31 projecten uit de regeling Sportimpuls Kinderen sportief op gewicht. Begin juli kregen de aanvragers van ZonMw te horen of hun Sportimpuls aanvraag was gehonoreerd. Op 1 september gingen ze van start met de uitvoering.

Meer informatie

  • Voor vragen over de sportimpuls [at] zonmw.nl (Sportimpuls-projecten)
  • Informatie over Sportimpuls en Sport en bewegen in de buurt
  • Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen van de sportimpuls? Meld u aan voor de nieuwsbrief van Sport en bewegen in de buurt
  • Voor lokale ondersteuning tijdens de uitvoering-, en afrondingsperiode van de Sportimpuls kunt u terecht bij NOC*NSF: sportimpuls [at] nocnsf.nl (sportimpuls[at]nocnsf[dot]nl)

Sport en Bewegen in de Buurt

De Sportimpuls maakt deel uit van het VWS-programma Sport en Bewegen in de Buurt. Met de Sportimpuls worden lokale sport- en beweegaanbieders twee jaar lang financieel ondersteund bij het opzetten van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen.