Online informatie- en matchmakingsbijeenkomst 'Modelleren voor Pandemische Paraatheid'

6 december 2023 10.00 - 12.00 uur, Online
Wilt u meer weten over de subsidieoproep ‘Modelleren voor Pandemische Paraatheid: een oproep tot innovatie en kennisontwikkeling’ en wilt u met andere geïnteresseerden in contact komen? Kom dan naar de online informatie- en matchmakingbijeenkomst, die op woensdag 6 december van 10.00 – 12.00 uur zal plaatsvinden.

Aanmelden kan tot en met maandag 27 november 2023

Doel van de bijeenkomst

Het voornaamste doel van deze bijeenkomst is het bevorderen van samenwerking tussen verschillende partijen en daarnaast ruimte te bieden aan onbekende spelers binnen het veld. Geïnteresseerden voor het indienen van een subsidieaanvraag worden geadviseerd deel te nemen aan deze bijeenkomst. Houd hierbij rekening mee dat de bijeenkomst in het Nederlands zal zijn.

Programma bijeenkomst

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een actieve bijdrage leveren, openstaan voor samenwerking en kennis hebben genomen van de subsidievoorwaarden zoals beschreven in de oproep, die medio november 2023 gepubliceerd wordt.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand formulier voor de online informatie- en matchmakingbijeenkomst. Heeft u nog vragen of wilt u zich afmelden? Stuur een e-mail naar pandemicpreparedness@zonmw.nl

Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens. Meer informatie kunt u lezen op zonmw.nl/privacy

U kunt zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomst, de registratie is gesloten.