Masterclass Zingeving in het sociaal domein

14 november 2023, 15.00 - 17.00 uur, online via Zoom
Bij deze masterclass staat vooral de verbinding tussen sociaal werkers en geestelijk verzorgers centraal. Verder laten we zien hoe en waar u een Centrum voor Levensvragen kunt vinden en wat zij kunnen betekenen.

Doel van de bijeenkomst

Tijdens deze masterclass, die Agora en ZonMw samen organiseren, komt u meer te weten over hoe u aan zingeving binnen het sociaal domein gezamenlijk inhoud kan geven, welke rol Centra voor Levensvragen daarin kunnen spelen en hoe en waar deze centra te vinden zijn.

Voor wie?

Deze masterclass is in het bijzonder bedoeld voor sociaal werkenden en geestelijk verzorgers. Huisartsen, wijkverpleegkundigen, verzorgenden, paramedici, beleidsmedewerkers en vrijwilligers die betrokken zijn bij zingeving en geestelijke verzorging zijn van harte welkom.

Programma bijeenkomst

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Wie zijn de sprekers?

De Centra voor Levensvragen leveren een bijdrage en we delen ervaringen vanuit de Leerwerkplaatsen van Agora en vanuit het brancheproject Zingeving in het sociaal domein van de Kenniswerkplaats. Meer informatie over de sprekers volgt nog. 

Aanmelden

Deelname aan de masterclass is gratis. Meld u aan via de website van 1SociaalDomein

Meer masterclasses over zingeving

In het najaar van 2023 kunt u deelnemen aan nog 2 interessante en leerzame masterclasses (met accreditatie) van ZonMw en Agora.