Jeugd in Onderzoek 2023

21 september 2023 9.30 - 17.30 uur, 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch
Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij onderzoek in de jeugd- en onderwijssector. Ook dit jaar zijn we te gast bij 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch. Bent u er ook bij op 21 september?

Doel van de bijeenkomst

Jeugd in Onderzoek is een dag vol ontmoetingen en interactie. Met kennisuitwisseling én het stimuleren van het gebruik door professionals, gemeenten, onderwijs en opleidingen. Zodat ouders en jeugdigen hiervan profiteren. Dit jaar is het thema Opgroeien en ondersteunen in een digitale wereld. Lees meer over het jaarthema en de vaste thema’s van Jeugd in Onderzoek op deze pagina

Wie kan aanmelden?

Iedereen in de jeugd- en onderwijssector is welkom. Bijvoorbeeld jeugdprofessionals, beleidsmedewerkers, wetenschappers en schoolleiders en -bestuurders. Aanmelden kan via de website van Jeugd in Onderzoek. Een toegangsticket voor Jeugd in Onderzoek kost €150,-.

Wie zijn de sprekers?

Esther Rozendaal
Is universitair hoofddocent Digitale weerbaarheid en veerkracht aan de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Samen met haar team houdt ze zich bezig met complexe en actuele maatschappelijke vraagstukken rondom jongeren, digitale media en welzijn. Lees hier meer over Esther.

Jurriaan van Rijswijk
Is oprichter en voorzitter van de Stichting Games for Health Europe. Een stichting die zich inzet voor het delen van wetenschappelijk onderzoek en ‘best and worst practises’ op het gebied van Games en de gezondheid van mensen en hun omgeving. Lees hier meer over Jurriaan.

In het middagprogramma verzorgen meer dan 100 sprekers een groot aantal deelsessie in 3 rondes. Bekijk hier het hele programma.

Aanmelden

Bent u er ook bij op 21 september? Aanmelden kan via de website van Jeugd in Onderzoek. Een toegangsticket voor Jeugd in Onderzoek kost €150,-.

Onderwerpen