Congrestival richtlijnen in de wijk

Donderdag 18 april 2024, De Rijtuigenloods in Amersfoort
Bent u er ook bij? Vier mee, praat mee, doe mee tijdens het Congrestival richtlijnen in de wijk in De Rijtuigenloods in Amersfoort!

Doel

Het Congrestival richtlijnen in de wijk wordt een feestelijke dag met aandacht voor implementatie van ontwikkelde kwaliteitsstandaarden voor verpleging en verzorging, zeggenschap en oog voor de toekomst van de zorg in de wijk. Kijk voor meer informatie over de opbrengsten van de ZonMw-programma's over kwaliteitsstandaarden op onze pagina Kwaliteitsverbetering in de V&V.

Save the date

Zet de datum alvast in uw agenda. Meer informatie over het programma en aanmelden volgt binnenkort via V&VN.

ZonMw en ontwikkeling kwaliteitsinstrumenten

Kwaliteitsinstrumenten ondersteunen zorgprofessionals en de patiënt en diens naasten om de juiste zorgoptie te kiezen. Daarom ondersteunen we de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en (tijdige) aanpassing van kwaliteitsinstrumenten voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en verzorgenden. Daarnaast stimuleren we het leren en verbeteren in de praktijk aan de hand van kwaliteitsinstrumenten. Daarmee willen we bijdragen aan nog betere patiëntenzorg en patiënten welzijn en aan het terugdringen van ongewenste praktijkvariatie. Kijk voor meer informatie op onze pagina Kwaliteitsinstrumenten.