Op 15 juni 2022 is Mariëlle Snijders gestart als Directeur programma’s. Zij volgt hiermee Hannie Bonink op, die na 5 jaar het stokje overdraagt. Mariëlle Snijders is binnen ZonMw werkzaam als hoofd van het cluster DoelmatigheidsOnderzoek.

Portretfoto Mariëlle Snijders

 

Mariëlle: 'De verbreding in functie en perspectief als directeur programma’s zie ik als een mooie uitdaging, waarbij ik mijn ZonMw ervaring graag deel'. Samen met collega directeur programma’s Merik Seven gaat zij leiding geven aan de programma-afdeling. 'Graag zet ik me samen met Seven en de andere MT-leden in voor de opgaven en ontwikkelingen binnen en in relatie tot ZonMw.'

Hannie Bonink

Na vijf jaar Directeur programma’s te zijn geweest draagt Hannie Bonink haar functie met veel plezier en vertrouwen over aan Mariëlle Snijders. 'In mijn jaren als Directeur programma’s heb ik samen met alle collega’s én met veel partijen buiten ZonMw gewerkt aan het steeds meer in samenhang en met impact uitvoeren van onze programma’s.' Hannie Bonink wordt vanaf 15 juni adviseur op ZonMw-brede ontwikkel- en strategietrajecten.

 

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website