Informatiebijeenkomst Voorbereidende Studies ronde 3

Maandag 4 december 2023
GGH beeldmerk
Op maandag 4 december organiseren wij, vanuit het programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis (GGH), een online informatiebijeenkomst over de nieuwe subsidieronde voorbereidende studies ronde 3. De deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag voor deze ronde zal in februari 2024 zijn.

Programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis

Met het programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg thuis willen we ervoor zorgen dat de hulpmiddelengebruiker de best passende zorg in de thuissituatie krijgt. Daarvoor is onafhankelijke kennis over de doelmatigheid van deze zorg nodig.

Een voorbereidende studie kan uitgevoerd worden als er nog relevante vragen openstaan over de haalbaarheid van het beoogde doelmatigheidsonderzoek, de optimale studieopzet of het reeds beschikbare bewijs over de veiligheid, werkzaamheid en effectiviteit van de te onderzoeken hulpmiddelenzorg thuis. Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden met een:

  • Pilotstudie
  • Haalbaarheidsstudie
  • Systematisch literatuuronderzoek
  • Meta-analyse

Aanmelden

Wij verwelkomen u graag op:

Datum:      

4 december 2023

Tijd:   

16:00 uur – 17:30 uur

Locatie:     

Online. U krijgt na inschrijving kort van tevoren een link per e-mail toegestuurd.

Meld u aan voor de bijeenkomst via onderstaand formulier. 

Heeft u nog vragen of wilt u zich afmelden? Stuur een e-mail naar hulpmiddelen@zonmw.nl

Naar aanleiding van de wetgeving van 25 mei 2018 vragen wij u toestemming voor uw persoonsgegevens. Meer informatie kunt u lezen op zonmw.nl/privacy

Mag ZonMw uw contactgegevens gebruiken om u in de toekomst op de hoogte te houden van relevante andere bijeenkomsten op dit onderwerp?