Nieuwe deadlines subsidierondes Actieprogramma Verward Gedrag

De zeer uitzonderlijke situatie rondom de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor het proces rondom de subsidieaanvragen van ZonMw. Wij hechten er aan om iedereen dezelfde kans te geven voor het indienen van aanvragen, het doen van onderzoek of mee te werken in commissies of als referent aan onze rondes. Daarom is besloten om de deadlines van de subsidierondes van het Actieprogramma lokale initiatieven voor mensen met Verward Gedrag 2 maanden te verschuiven.

Subsidierondes

Het actieprogramma heeft 3 subsidierondes met een oorspronkelijke deadline in maart uitgesteld. De subsidierondes zijn inmiddels aangepast en met het juiste tijdpad op de website van ZonMw gepubliceerd. Het gaat om de volgende 3 subsidierondes met de volgende nieuwe deadlines:

Het uitstellen van de deadline betekent dat ook het tijdpad van de subsidieronde is verschoven. Voor het aangepaste tijdpad verwijzen we u graag naar de betreffende subsidieoproep.

ProjectNet

Aanvragen dient u in via ProjectNet, het elektronische indiensysteem van ZonMw. Ook als u reeds een aanvraag heeft ingediend verzoeken wij u deze opnieuw in te dienen, zodat alle uitgewerkte subsidieaanvragen op de juiste plek binnenkomen in ons systeem. Wanneer u reeds een aanvraag heeft ingediend ontvangt u hierover ook een persoonlijk bericht.

Meer informatie

We begrijpen dat deze situatie lastig kan zijn voor iedereen en hopen met deze aanpassing de druk enigszins te verlichten. Meer informatie en nieuws over aanpassingen aan de werkwijze van ZonMw vanwege het coronavirus (COVID-19) kunt u vinden op www.zonmw.nl/coronavirus.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via avg [at] zonmw.nl (avg[at]zonmw[dot]nl) of 070 349 54 70.