In deze subsidieoproep is het mogelijk om een voucher aan te vragen voor de projecten van het programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap. De voucher is bedoeld om de kennisuitwisseling, samenwerking en afstemming te stimuleren tussen de projecten onderling binnen het ZonMw-programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap of met andere projecten, programma’s (zoals Kansrijke Start) en stakeholders.

Onderwerpen

  • voucher
  • onbedoelde zwangerschap
  • zwangeren of (aanstaande) ouders in kwetsbare situatie
  • samenwerking
  • kennisdeling
  • afstemming

Onderdeel van programma

Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap

Geplaatst op

5 juli 2022

Deadline

31 januari 2023,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep ‘Vouchers voor projecten van het programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap’ (pdf) 220 KB

Doel subsidieoproep

ZonMw stimuleert met deze voucherronde een bijdrage aan de realisatie van de kerndoelen van het Leernetwerk KOOZ (Kwetsbaar Ouderschap Onbedoelde Zwangerschap) van het programma: 1.) optimaliseren van het proces binnen projecten 2.) kennisuitwisseling en afstemming tussen projecten 3.) eenduidig en in samenhang resultaten naar de praktijk brengen.

Wat kan worden aangevraagd?

Binnen deze oproep is ruimte voor het aanvragen van twee verschillende type vouchers:

1. Voucher op projectniveau

De vouchers zijn bedoeld voor kennisuitwisseling tussen, samenwerking en afstemming met uw project en andere projecten of programma’s of stakeholders.

2. Voucher voor project overstijgende activiteiten

De vouchers zijn bedoeld voor project overstijgende activiteiten die betrekking hebben op minimaal vier ZonMw-projecten van het programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

U kunt alleen een aanvraag voor een voucher indienen als u hoofdaanvrager bent van een van de gehonoreerde projecten uit het ZonMw-programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap.

Budget

In totaal is voor deze voucherronde €350.000,- beschikbaar, verdeeld over de twee typen vouchers: ‘vouchers op projectniveau’ en de ‘vouchers voor project overstijgende activiteiten’:

  • Voor het type ‘vouchers op projectniveau’: er is in totaal €250.000,- beschikbaar. Er kan maximaal €10.000,- per voucher worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 6 maanden. Er kunnen voor dit type voucher maximaal 25 vouchers worden toegekend waarbij geldt dat er maximaal 1 voucher per ZonMw-project3 wordt toegekend.
  • Voor het type ‘vouchers project overstijgende activiteiten’: er is in totaal €100.000,- beschikbaar. Er kan maximaal €10.000,- per voucher worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 6 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 31 januari 2023 14:00 uur uw aanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

In verband met onderhoudswerkzaamheden is Mijn ZonMw niet bereikbaar op vrijdag 27 januari tot en met zondag 29 januari 2023. Wilt u op dit tijdstip toch werken aan uw aanvraag of beoordeling? Download dan van tevoren uw aanvraagformulier of beoordelingsformulier als Word-document en vul dit offline in. Dan kunt u uw antwoorden later overnemen in het online formulier wanneer Mijn ZonMw weer beschikbaar is.

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep ‘Vouchers voor projecten van het programma Onbedoelde zwangerschap en kwetsbaar (jong) ouderschap’ (pdf) 220 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Marieke Hendriks-Breden of Patty Proost. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website