ZonMw nodigt onderzoekers die zich bezighouden met epidemiologisch onderzoek naar de mogelijke effecten van Elektromagnetische Velden en Gezondheid uit om voorstellen in te dienen voor het verlengen van hun studie(s).

Onderwerpen

  • Elektromagnetische Velden en Gezondheid
  • Lange termijn blootstelling
  • Epidemiologie
  • Cohortstudies

Onderdeel van programma

Voortzetting van Epidemiologisch Onderzoek op het gebied van Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G)

Geplaatst op

20 december 2018

Deadline

21 januari 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Voortzetting van Epidemiologisch Onderzoek op het gebied van Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G) (pdf) 64 KB

Doel subsidieoproep

Van de gelden uit het budget van het programma Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G) is nog één deel beschikbaar, gereserveerd voor de continuering van epidemiologische studies op het genoemde onderzoeksterrein.

Wat kan worden aangevraagd?

Aanvragen dienen een volledig voorstel te doen voor de voortzetting van Epidemiologisch Onderzoek op het gebied van Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G). In het voorstel dient men probleemdefinitie, doelen en strategie van de cohortstudie uit een te zetten, naast verdere operationele details.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Onderzoekers of onderzoeksgroepen op het gebied van epidemiologie die eerder betrokken zijn geweest bij de Nederlandse bijdrage aan de internationale COSMOS-studie, gefinancierd vanuit het programma Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G)

Budget

Het maximumbedrag dat kan worden aangevraagd is k€ 679. Het totale beschikbare budget is k€ 708. Hierin zijn opgenomen kosten voor communicatie, beoordeling en personeelskosten. Cofinanciering is niet vereist.

Aanvraag indienen

U kunt tot 21 januari 2019, 14.00 CET uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Voortzetting van Epidemiologisch Onderzoek op het gebied van Elektromagnetische Velden en Gezondheid (EMV&G) (pdf) 64 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Anko Wiegel. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een man

Anko Wiegel

Programmasecretaris EV&G

Telefoonnummer+31 70 344 06 44
E-mailadreswiegel@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website