Deze subsidieoproep op uitnodiging is gericht op de doorontwikkeling en borging van het onderwerp palliatieve zorg in het initiële MBO-, HBO- en WO-onderwijs en bij- en nascholing voor artsen, verpleegkundigen en verzorgenden. Hiermee geven we een vervolg aan de resultaten uit het project Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O2PZ).

Onderwerpen

  • onderwijs
  • palliatieve zorg
  • bij- en nascholing
  • implementatie en borging

Onderdeel van programma

Palliantie II

Geplaatst op

31 mei 2021

Deadline

29 juni 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Vervolg onderwijs palliatieve zorg (pdf) 213 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep op uitnodiging is het doorontwikkelen en borgen van het onderwerp palliatieve zorg in het initiële MBO-, HBO- en WO-onderwijs en bij- en nascholing.

Wat kan worden aangevraagd?

Subsidie kan worden aangevraagd voor de volgende 3 onderdelen:

  • de doorontwikkeling en implementatie van het onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0 voor de verpleegkundig specialisten (MANP/nurse practitioners) en de physician assistants (PA)
  • de doorontwikkeling en implementatie van het onderwijsraamwerk palliatieve zorg voor zorgverleners met specialistische kennis van palliatieve zorg
  • het borgen van een landelijke regionaal dekkende infrastructuur voor onderwijs over palliatieve zorg.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Deze subsidieoproep is op uitnodiging en gericht aan het Amsterdam UMC, ten attentie van de projectleiding van het project Optimaliseren Onderwijs Palliatieve Zorg (O2PZ).

Budget

In deze subsidieronde worden geen beperkingen gesteld aan de omvang van de gevraagde subsidie. Per aanvraag wordt duidelijk wat de gevraagde subsidie is. Zorgkosten mogen niet ten laste van de subsidie gebracht worden. De totale looptijd van iedere aanvraag is maximaal 48 maanden. Cofinanciering is geen vereiste, maar strekt wel tot aanbeveling om implementatie en borging van de resultaten verder te bevorderen. Deze cofinanciering kan in de vorm van een bijdrage in kind of in cash.

Aanvraag indienen

U kunt tot dinsdag 29 juni 2021, 14.00 uur uw aanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Vervolg onderwijs palliatieve zorg (pdf) 213 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jenny Hoogendoorn – de Vries of Viviënne Lahaut. Voor technische vragen over het online indiensysteem Mijn ZonMw neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website