Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) kan subsidie aanvragen voor het uitbreiden van de procedure van de herziening van de onderzoeksagenda Fysiotherapie.

Onderwerpen

  • onderzoeksagenda
  • kennisagenda
  • fysiotherapie
  • paramedische zorg

Onderdeel van programma

Paramedische Zorg 2019-2022

Geplaatst op

24 mei 2022

Deadline

14 juni 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitbreiding herziening onderzoeksagenda fysiotherapie (pdf) 182 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het uitbreiden van de procedure van de herziening van de onderzoeksagenda Fysiotherapie. Met een uitgebreidere procedure kunnen stakeholders, patiënten en leden nauwer betrokken worden bij het proces. En kunnen de onderzoeksvragen aan lopende onderzoeken worden verbonden, multidisciplinaire onderzoeksagenda ’s worden geanalyseerd en een koppeling worden gemaakt tussen richtlijnen en lopend onderzoek. Bij het uitvoeren van het project worden de ZonMw-criteria voor opstellen van een kennisagenda, te weten eigenaarschap, onderbouwing, concreetheid en inbedding, gebruikt.

Wat kan worden aangevraagd?

Subsidie aanvragen voor het uitbreiden van de procedure van de herziening van de onderzoeksagenda Fysiotherapie.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is uitgenodigd om een subsidieaanvraag in te dienen.

Budget

In deze subsidieronde kan maximaal € 50.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 24 maanden. Er wordt in deze subsidieronde maximaal één subsidieaanvraag gehonoreerd.

Aanvraag indienen

U kunt tot 14 juni 2022, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitbreiding herziening onderzoeksagenda fysiotherapie (pdf) 182 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Elke van Vliet of Vivianne van Beyeren. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website