Heeft u een project binnen de Startimpuls JZOJP Ronde 2 afgerond, voor 23 juli 2021? En wilt u uw daar opgezette samenwerkingsverband doorontwikkelen en de plannen die u tijdens de Startimpuls heeft gemaakt uitvoeren? Dan kunt u een Uitvoeringsimpuls aanvragen!

Onderwerpen

  • Regionale samenwerking
  • Juiste Zorg Op de Juiste Plek
  • Burgers
  • Vervangen, verplaatsen en/of voorkomen van zorg
  • Uitvoeringsimpuls
  • Startimpuls

Onderdeel van programma

Juiste Zorg Op de Juiste Plek

Geplaatst op

23 juli 2021

Deadline

21 september 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP): Uitvoeringsimpuls Ronde 2 - versneld (pdf) 202 KB

Doel subsidieoproep

De Uitvoeringsimpuls is een vervolg op de Startimpuls. Het doel van de Uitvoeringsimpuls is het doorontwikkelen van het opgezette samenwerkingsverband en het uitvoeren van de plannen die opgesteld zijn tijdens de Startimpuls. Dit alles ter verbetering van het regionale integrale zorg-, welzijns- en ondersteuningsaanbod dat gericht is op het voorkomen, verplaatsen en/of vervangen van zorg en dat aansluit bij de behoeften van de burgers.

Wat kan worden aangevraagd?

Met de Uitvoeringsimpuls kunt u subsidie aanvragen voor (financiële) ondersteuning bij de doorontwikkeling van uw samenwerkingsverband. Met uw samenwerkingsverband gaat u de opgestelde plannen in de Startimpuls uitvoeren.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Een aanvraag kan worden gedaan door één van de partijen uit het samenwerkingsverband dat het project binnen de Startimpuls heeft uitgevoerd. Deze partij is eindverantwoordelijk en verzorgt de rapportage(s). Het samenwerkingsverband dat aan de slag gaat met de Uitvoeringsimpuls dient hetzelfde samenwerkingsverband te zijn dat ook het project binnen de Startimpuls heeft uitgevoerd. U kunt alleen een aanvraag voor een Uitvoeringsimpuls indienen als u hiervoor een uitnodiging heeft ontvangen van ZonMw. De Startimpuls dient voor 23 juli 2021 te zijn afgerond.

Budget

Het maximaal aan te vragen budget per project bedraagt € 37.500,- (inclusief btw) voor een looptijd van maximaal 12 maanden. De partners binnen het samenwerkingsverband dragen gezamenlijk minimaal 25% bij (in cash of in kind) van de totale projectkosten.

Aanvraag indienen

De deadline voor deze ronde ligt op dinsdag 21 september 2021, 14.00 uur. U kunt uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP): Uitvoeringsimpuls Ronde 2 - versneld (pdf) 202 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veel gestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het Programmasecretariaat JZOJP. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Programmasecretariaat JZOJP

+31 70 349 54 72
jzojp@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website