Het doel van de Sportinnovator Medaillevouchers is om innovatie op het gebied van een select aantal olympische sporten te stimuleren, om zo tot betere prestaties te komen op de Olympische Spelen.

Onderwerpen

  • Topsport
  • Olympische Spelen
  • Innovatie
  • Sportinnovator-centra
  • Sportbonden

Onderdeel van programma

Sportinnovator

Geplaatst op

1 maart 2021

Deadline

3 mei 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Sportinnovator Medaillevouchers (pdf) 576 KB

Doel subsidieoproep

Met de voucher kan expertise van een Sportinnovator-centrum worden ingezet, via financiële ondersteuning, bij een innovatievraag vanuit een sportbond op het gebied van topsport. Naast het bevorderen van innovatie in de topsport dragen de vouchers ook bij aan het verder inbedden en versterken van de Sportinnovator-centra in de topsportinfrastructuur.

Wat kan worden aangevraagd?

De aanvraag heeft betrekking op een olympische sport en een topsportprogramma van NOC*NSF. De innovatievraag van de sportbond sluit aan bij de expertises van het Sportinnovator-centrum en past binnen onderwerpen die onder prestatiebevordering vallen. Te denken valt aan innovatie op het gebied van trainings- en wedstrijdfaciliteiten, materialen en voeding.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Een Sportinnovator-centrum dat zich gedurende de looptijd van het Sportinnovator-programma primair richt op topsportinnovatie en ingebed is in de topsportinfrastructuur kan indienen. Het gaat daarbij om InnoSportLab de Tongelreep, InnoSportLab ’s-Hertogenbosch, Innovatielab Thialf, Sailing Innovation Centre en Sportcentrum Papendal. Het Sportinnovator-centrum dient samen met een Nederlandse sportbond de aanvraag in.

Budget

  • In totaal is er € 125.000 beschikbaar. Per aanvraag kan maximaal € 25.000 aangevraagd worden.
  • De looptijd van de projecten is maximaal 12 maanden.
  • Cofinanciering is niet verplicht.

 

Aanvraag indienen

U kunt doorlopend en tot uiterlijk 3 mei 2021 om 14.00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Sportinnovator Medaillevouchers (pdf) 576 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Nynke Terpstra. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website