Samenwerkingsverbanden die een Startimpuls gehonoreerd hebben gekregen worden uitgenodigd een uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen voor een Regionale Kenniswerkplaats Jeugd. Partijen uit beleid, praktijk, onderzoek, opleidingen en ouders en jongeren werken hierin aan regionale vraagstukken rond opgroeien en opvoeden. Gezamenlijk leren en verbeteren staan centraal.

Onderwerpen

  • Regionale kenniswerkplaatsen jeugd
  • Regionale maatschappelijke vraagstukken rond opgroeien en opvoeden
  • Duurzame en gelijkwaardige samenwerking tussen beleid, praktijk, onderzoek, opleidingen en ouders en jongeren
  • Gezamenlijk leren en verbeteren ten behoeve van het gezond, veilig en kansrijk opgroeien van de jeugd

Onderdeel van programma

Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd

Geplaatst op

14 oktober 2019

Deadline

17 december 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitgewerkte aanvraag Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd (pdf) 113 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van de subsidieoproep is het vormen van Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd, waarin partijen uit beleid, praktijk, onderzoek, opleidingen en ouders en jongeren samenwerken aan regionale maatschappelijke vraagstukken rond opgroeien en opvoeden. De werkplaatsen dragen bij aan een lerende omgeving en verbetercyclus in de regio ten behoeve van het gezond, veilig en kansrijk opgroeien en opvoeden van de jeugd.

Wat kan worden aangevraagd?

Samenwerkingsverbanden dienen een subsidieaanvraag in voor een Regionale Kenniswerkplaats Jeugd, waarin partijen uit beleid, praktijk, onderzoek, opleidingen en ouders en jongeren gezamenlijk werken aan regionale maatschappelijke vraagstukken rond opgroeien en opvoeden.
De aanvraag zet uiteen hoe een duurzaam regionaal samenwerkingsverband in de jeugdsector verder ontwikkeld en bestendigd wordt. En hoe de werkplaats bijdraagt aan het versterken van een lerende omgeving en verbetercyclus in de regio.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen

ZonMw roept samenwerkingsverbanden die een Startimpuls gehonoreerd hebben gekregen op om
een uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen voor een Regionale Kenniswerkplaats Jeugd.

Dit samenwerkingsverband bestaat minimaal uit een aantal praktijkorganisaties, gemeenten, een universiteit en hogeschool, en ouders en jongeren.

Budget

Het maximale budget dat aangevraagd kan worden is €200.000,- euro voor coördinatie en €220.000,- euro voor inhoudelijke projecten. Indien aantoonbaar wordt gemaakt dat coördinatie van de werkplaats voldoende is geborgd en voldoet aan de in de oproep gestelde criteria, is het mogelijk om een deel van het coördinatiebudget aan te vragen voor inhoudelijke projecten.

Cofinanciering (in cash en/of in kind) van partners zijn een vereiste.

Aanvraag indienen

U kunt tot 17 december 2019, 14:00uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Uitgewerkte aanvraag Regionale Kenniswerkplaatsen Jeugd (pdf) 113 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Yvonne Benard. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Yvonne Benard

Programmamanager

+31 70 349 51 75
ybenard@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website