De afdeling Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten van het Radboudumc wordt uitgenodigd om 1 subsidieaanvraag in te dienen. Het doel van deze subsidieoproep is het mogelijk maken van de uitvoering van inhoudelijk goed en voor het domein van de Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten relevant wetenschappelijk onderzoek.

Onderwerpen

  • Promotieonderzoek
  • Geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperking

Onderdeel van programma

Huisartsgeneeskunde en Ouderengeneeskunde (HGOG)

Geplaatst op

6 december 2021

Deadline

21 maart 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Promotieonderzoek aios arts voor verstandelijk gehandicapten (pdf) 269 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het mogelijk maken van de uitvoering van inhoudelijk goed en voor het domein van de Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten relevant wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek wordt gedaan voor de academisering van de opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten (AVG). Daarom voeren artsen voor verstandelijk gehandicapten in opleiding (aioto’s) het promotieonderzoek uit.

Wat kan worden aangevraagd?

Aanvragers kunnen subsidie aanvragen voor een onderzoeksproject dat uitgevoerd wordt door een promovendus in opleiding tot arts voor verstandelijk gehandicapten, met als resultaat een gepromoveerde arts voor verstandelijk gehandicapten. Het onderzoek levert aantoonbaar nieuwe relevante kennis en inzichten op en richt zich op:

  • wetenschappelijke vragen uit de klinische praktijk van arts voor verstandelijk gehandicapten over diagnostiek en/of behandeling van gezondheidsaandoeningen en -risico’s om de behandeling van/de zorg voor patiënten met een verstandelijke beperking te verbeteren. of
  • relevante vraagstukken in de klinische praktijk van de arts voor verstandelijk gehandicapten.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

De afdeling Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten van de Nederlandse universitaire medische centra (umc’s) met een opleiding tot arts verstandelijk gehandicapten kunnen subsidie aanvragen. Aanvragers kunnen uitsluitend indienen als zij namens de organisatie en afdeling hiervoor per e-mail worden uitgenodigd. In deze subsidieronde wordt de afdeling Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten van het Radboudumc uitgenodigd om 1 subsidieaanvraag in te dienen.

 

Budget

In deze subsidieronde kan maximaal € 250.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 72 maanden. Dit is voor 1 subsidieaanvraag waarin een aioto promoveert. Het totaal beschikbare subsidiebudget in deze subsidieronde bedraagt € 250.000,-.

Aanvraag indienen

U kunt tot 21 maart 2022, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Promotieonderzoek aios arts voor verstandelijk gehandicapten (pdf) 270 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de ‘veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met het programmasecretariaat van HGOG: Yael Stein (cluster assistent), Thirza Ras (programmamanager) of Shamala Kotte (programmasecretaris). Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Thirza Ras

+ 31 70 349 53 30
hgog@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Shamala Kotte

+ 31 70 349 53 30
hgog@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Yael Stein

+ 31 70 349 53 30
hgog@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website