De beroepsverenigingen KNGF, SKF en VvOCM zijn uitgenodigd om gezamenlijk 2 subsidieaanvragen in te dienen voor doorontwikkeling en implementatie van het meetinstrument PROMIS. NVLF, NVH en EN zijn uitgenodigd om ieder 1 subsidieaanvraag in te dienen voor hun geprioriteerde onderwerp.

Onderwerpen

  • paramedische zorg
  • kwaliteitsinstrumenten
  • indicatoren
  • richtlijnen

Onderdeel van programma

Paramedische Zorg 2019-2022

Geplaatst op

26 oktober 2021

Deadline

7 december 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Paramedische Zorg: verbetering kwaliteit & transparantie – beroepsspecifieke onderwerpen (2) (pdf) 251 KB

Doel subsidieoproep

Deze subsidieoproep is onderdeel van het programma Paramedische Zorg 2019-2022. Met dit programma stimuleren we de kwaliteit van de paramedische zorg. Het doel van deze subsidieoproep is de doorontwikkeling en implementatie van het meetinstrument PROMIS, herziening van de richtlijnen taalontwikkelingsstoornis en afasie en de ontwikkeling van start-stop criteria, de ontwikkeling van een richtlijn voor hersenletsel en de ontwikkeling van een generieke zorgmodule bij chronische huidaandoeningen.

Wat kan worden aangevraagd?

De beroepsverenigingen KNGF, SKF en VvOCM zijn uitgenodigd om gezamenlijk 2 subsidieaanvragen in te dienen voor doorontwikkeling en implementatie van het meetinstrument PROMIS. NVLF, NVH en EN zijn uitgenodigd om ieder 1 subsidieaanvraag in te dienen voor hun geprioriteerde onderwerp. NVLF voor de herziening van de richtlijnen taalontwikkelingsstoornis en afasie en de ontwikkeling van start-stop criteria. EN heeft de ontwikkeling van een richtlijn voor hersenletsel geprioriteerd. NVH heeft de ontwikkeling van een generieke zorgmodule bij chronische huidaandoeningen geprioriteerd.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

De beroepsverenigingen KNGF, SKF en VvOCM zijn uitgenodigd om gezamenlijk 2 subsidieaanvragen in te dienen voor hun geprioriteerde onderwerp. NVLF, NVH en EN zijn uitgenodigd om ieder 1 subsidieaanvraag in te dienen voor hun geprioriteerde onderwerp.

Samenwerking met een Nederlandse onderzoeksorganisaties in de zin van het EU staatssteunrecht is toegestaan en wordt voor het gebruik van wetenschappelijke kennis zeer aangemoedigd. Voor alle subsidieaanvragen geldt dat de beroepsvereniging ofwel de hoofdaanvrager is, ofwel mede-aanvrager is en nauw is betrokken bij de subsidieaanvraag en de uitvoering van het project.

Budget

Het totale beschikbare subsidiebudget in deze subsidieronde bedraagt € 675.000,-. Het maximale aan te vragen budget per project is als volgt onderverdeeld:

  • Subsidieaanvragen KNGF, SKF en VvOCM: € 200.000,-
  • Subsidieaanvraag NVLF: € 175.000,-
  • Subsidieaanvraag EN: € 150.000,-
  • Subsidieaanvraag NVH: € 150.000,-

De maximale looptijd van de projecten is 36 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 7 december 2021, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Paramedische Zorg: verbetering kwaliteit & transparantie – beroepsspecifieke onderwerpen (2) (pdf) 251 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Elke van Vliet of Vivianne van Beyeren. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website