ZonMw opent medio februari 2023 een subsidieronde Onderzoek voor en door jongeren. In praktijkgerichte en participatieve onderzoeken werken jongeren en onderzoekers samen aan de aanpak van een vraagstuk van jongeren rond mentale gezondheid, vertrekkend vanuit de leefwereld en het perspectief van jongeren.

Onderwerpen

  • participatief jeugdonderzoek
  • gezamenlijk leren
  • reflecteren
  • evalueren
  • lessen delen

Onderdeel van programma

Wat werkt voor de Jeugd

Geplaatst op

15 december 2022

Deadline

21 februari 2023,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Overkoepelend leren ‘Onderzoek voor en door jongeren’ (pdf) 200 KB

Doel subsidieoproep

ZonMw stelt een subsidie beschikbaar voor een overkoepelend en innovatief leertraject voor de gehonoreerde projecten binnen de subsidieronde Onderzoek voor en door jongeren. Omdat dit leertraject aansluit bij de doelen en aanpak van het door ZonMw gefinancierde Leernetwerk Participatief Jeugdonderzoek (07440122110002), nodigt ZonMw de hoofdaanvrager van dit leernetwerk uit om hiervoor een subsidieaanvraag in te dienen.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan subsidie worden aangevraagd voor een overkoepelend en innovatief leertraject dat bijdraagt aan:

  1. Het ondersteunen van jongeren en onderzoekers in hun gezamenlijke leerproces.
  2. Het evalueren en delen van de waarde en opbrengsten van de onderzoeksprojecten.
  3. Het evalueren van het proces en het bereiken van het doel van de ZonMw subsidieronde Onderzoek voor en door jongeren.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Binnen deze subsidieronde is het Leernetwerk Participatief Jeugdonderzoek (07440122110002) uitgenodigd om een subsidieaanvraag in te dienen.

Hoofdaanvrager

De hoofdaanvrager en bestuurlijk verantwoordelijke van deze subsidieaanvraag dienen dezelfde te zijn als de hoofdaanvrager en bestuurlijk verantwoordelijke van het Leernetwerk Participatief Jeugdonderzoek (07440122110002).

Budget

In deze subsidieronde kan maximaal €100.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 21 maanden. Het totale beschikbare subsidiebudget in deze subsidieronde bedraagt €100.000,-.

Aanvraag indienen

U kunt tot 21 februari 2023, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Overkoepelend leren ‘Onderzoek voor en door jongeren' (pdf) 200 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Yvonne Benard. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Yvonne Benard

Programmamanager

+31 70 349 51 75
ybenard@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website