ZonMw ondersteunt de implementatie van onderzoeksresultaten. Deze subsidie is gericht op de implementatie van kennis uit gehonoreerde projecten van de Open Ronde van pijler 1 van het BVO programma. Hoofdaanvragers van gehonoreerde projecten uit pijler 1 worden uitgenodigd een aanvraag in te dienen.

Onderwerpen

  • Kennis over verantwoorde onderzoekspraktijken implementeren

Onderdeel van programma

Bevorderen van Verantwoorde Onderzoekspraktijken

Geplaatst op

6 november 2018

Deadline

8 januari 2019,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Open Ronde – Implementatie oproep (pdf) 78 KB

Doel subsidieoproep

Kwaliteit, maatschappelijke impact, integriteit en efficiency in wetenschappelijk onderzoek zijn nationaal en internationaal belangrijke en actuele thema’s. De ambitie van dit nationale en wetenschapsbrede programma is ‘Adding Value in Research’. Deze oproep betreft de invulling van pijler 1 ‘Call for research proposals’. Het doel van deze pijler is onze kennis over verantwoorde onderzoekspraktijken te vergroten en deze kennis te gebruiken om onderbouwd verbeteringen door te kunnen voeren. De eerste ronde van pijler 1 was gericht op het vergaren van kennis over verantwoorde onderzoekspraktijken. In deze tweede ronde van pijler 1 is er de mogelijkheid om deze opgedane kennis te implementeren.

Wat kan worden aangevraagd?

Deze subsidie is gericht op de implementatie van kennis uit gehonoreerde projecten van de Open Ronde van pijler 1 van het Bevorderen van Verantwoorde Onderzoekspraktijken-programma. Het is daarnaast toegestaan om aanvullend onderzoek in de aanvraag op te nemen mits er goed beargumenteerd wordt waarom dit essentieel is voor het implementatievoorstel. Het accent ligt echter op het implementatievoorstel, deze zal daarom ook onafhankelijk van het eventueel aanvullend onderzoek, uitgevoerd moeten kunnen worden.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Hoofdaanvragers van gehonoreerde projecten uit de eerste ronde van pijler 1 (Open Ronde) van het BVO programma worden uitgenodigd een aanvraag in te dienen.

Budget

Het beschikbare budget per aanvraag is maximaal € 100.000,-. Van dit budget is maximaal €75.000,- bestemd voor de implementatie en maximaal €25.000,- voor het eventueel aanvullende onderzoek. Voor deze subsidieronde is een totaal bedrag van maximaal € 500.000,- beschikbaar. De looptijd van de projecten is maximaal 12 maanden.

Aanvraag indienen

U kunt tot 8 januari 2019, 14:00 uur uw aanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Open Ronde – Implementatie oproep (pdf) 78 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Annelein Stax. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Annelein Stax

Programmasecretaris BVO

Telefoonnummer+31 70 349 52 91
E-mailadresbvo@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website