De beroepsverenigingen betrokken bij de bestuurlijke afspraken Paramedische Zorg 2019-2022 zijn uitgenodigd om gezamenlijk 1 uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen voor het nemen van de eerste stappen voor het opzetten van een learning community om kennis en expertise over richtlijnontwikkeling in de paramedische zorg te vergroten.

Onderwerpen

  • Learning community
  • Ontwikkeling kwaliteitsstandaarden
  • Paramedische zorg

Onderdeel van programma

Programma Paramedische Zorg 2019-2022

Geplaatst op

27 oktober 2020

Deadline

24 november 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Ontwikkeling kwaliteitsstandaarden paramedische zorg: opzetten learning community (pdf) 308 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het nemen van de eerste stappen voor het opzetten van een learning community om kennis en expertise over richtlijnontwikkeling in de paramedische zorg te vergroten. Deze subsidieoproep is onderdeel van het programma Paramedische Zorg 2019-2022. Het doel van het programma is het stimuleren van de kwaliteit van de paramedische zorg. Hiermee dragen we bij aan de verbetering van de patiëntenzorg en de gezondheid van patiënten. De betrokken paramedische beroepsgroepen zijn: diëtetiek, ergotherapie, fysiotherapie, huidtherapie, logopedie en oefentherapie.

Wat kan worden aangevraagd?

De beroepsverenigingen betrokken bij de bestuurlijke afspraken Paramedische Zorg 2019-2022 kunnen subsidie aanvragen voor het nemen van de eerste stappen voor het opzetten van een learning community om kennis en expertise over richtlijnontwikkeling in de paramedische zorg te vergroten. Binnen de learning community leren afgevaardigden in de betreffende beroepsverenigingen diverse rollen te vervullen die nodig zijn bij de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden. Daarnaast biedt dit project de ruimte om een uitgebreidere vervolg subsidieaanvraag te schrijven voor de nadere uitwerking en borging van de learning community.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

De beroepsverenigingen betrokken bij de bestuurlijke afspraken Paramedische Zorg 2019-2022 zijn uitgenodigd om gezamenlijk 1 uitgewerkte subsidieaanvraag in te dienen. Eén partij is de hoofdaanvrager, de andere partijen zijn medeaanvrager.

Budget

Voor deze subsidieronde is maximaal € 50.000,- beschikbaar. De looptijd van het project is maximaal 6 maanden. Cofinanciering (in cash of in kind) is een pré, maar geen vereiste.

Aanvraag indienen

U kunt tot 24 november 2020, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Ontwikkeling kwaliteitsstandaarden paramedische zorg: opzetten learning community (pdf) 308 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Elke van Vliet (programmamanager) en Vivianne van Beyeren (programmasecretaris). Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website