Regioadviseurs kunnen professionals vraaggericht en proactief ondersteunen bij de inrichting van een persoonsgerichte aanpak voor mensen met onbegrepen gedrag op lokaal en regionaal niveau. De VNG wordt uitgenodigd om een duurzame landelijke structuur met regioadviseurs op te zetten, waar kennisontwikkeling en -uitwisseling plaatsvindt.

Onderwerpen

  • Regioadviseurs
  • Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)
  • Onbegrepen gedrag
  • Samenwerkingsplatform Sociaal Domein

Onderdeel van programma

Actieprogramma Grip op Onbegrip

Geplaatst op

26 oktober 2021

Deadline

28 oktober 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Ondersteuning Regioadviseurs (pdf) 222 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is om een structuur van regioadviseurs op, en in te zetten. Deze regioadviseurs ondersteunen ketenpartners in de regio vraaggericht en proactief bij de inrichting van een persoonsgerichte aanpak voor mensen met onbegrepen gedrag. De structuur van regioadviseurs wordt ondergebracht bij het Samenwerkingsplatform Sociaal Domein van de VNG.

Wat kan worden aangevraagd?

Middels deze subsidie kan ureninzet van regioadviseurs worden gefinancierd en eventueel beperkt budget voor monitoring van de regio’s.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Uitsluitend de Nederlandse Vereniging van Gemeenten (VNG) als landelijke belangenorganisatie kan een aanvraag indienen bij deze subsidieoproep.

Budget

Er kan maximaal €2.000.000,- worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 2 jaar.

Aanvraag indienen

U kunt tot donderdag 28 oktober 2021 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Ondersteuning Regioadviseurs (pdf) 251 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Merel Keizer. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website