We zijn op zoek naar verzorgenden IG en mbo-verpleegkundigen die zich op persoonlijk vlak willen ontwikkelen binnen de langdurige zorg en ondersteuning. Spreekt dit jou aan? Dan krijg je de kans om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen op de eigen werkvloer via een ‘Onbekend Talent-voucher’.

Onderwerpen

 • Verzorgenden en verpleegkundigen
 • Praktijkonderzoek
 • Langdurige zorg en ondersteuning
 • Ontwikkeltraject
 • Vaardigheden

Onderdeel van programma

Langdurige Zorg en Ondersteuning

Geplaatst op

2 juni 2022

Deadline

10 november 2022,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep: Onbekend Talent; leer veranderen in je eigen praktijk (pdf) 168 KB

Doel subsidieoproep

Tijdens het ontwikkeltraject leer je hoe je een zelfgekozen probleem uit je eigen dagelijkse werkpraktijk kunt signaleren, oppakken en verbeteren. Hiervoor zetten het Van Kleef Instituut en Albeda een ontwikkeltraject op. Hierin staat leren centraal en ga je aan de slag met allerlei vaardigheden.

Door op je eigen werkplek aan de slag te gaan, kun je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg en ondersteuning aan jouw cliënten. De geleerde vaardigheden kun je vervolgens breder inzetten door ze te delen met collega’s. Zo blijven de vaardigheden behouden in het team en kunnen meer cliënten profiteren van de verbeteringen.

Wat kan worden aangevraagd?

Verzorgenden IG of mbo-verpleegkundigen kunnen een ‘Onbekend Talent-voucher’ aanvragen om deel te nemen aan het ontwikkeltraject. Het ontwikkeltraject wordt uitgezet als pilot die op dit moment alleen wordt uitgevoerd bij zorgorganisaties die kernpartner zijn van het Van Kleef Instituut.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

 • De subsidie kan alleen aangevraagd worden door een van de volgende organisaties: Lelie Zorggroep, Laurens, Careyn (regio’s ZHE en DWO-NWN), Topaz, De Zellingen en Activite.
 • De zorgorganisatie dient kernpartner te zijn van het Van Kleef Instituut.
 • De hoofdaanvrager/projectleider is een verzorgende IG of mbo-verpleegkundige en werkzaam bij één de hierboven genoemde organisaties.
 • De hoofdaanvrager/projectleider woont in Nederland en heeft minimaal 4 jaar werkervaring als gediplomeerd verzorgende IG of mbo-verpleegkundige.
 • De hoofdaanvrager/projectleider doet verplicht mee aan het ontwikkeltraject dat opgezet wordt en volgt daarbij alle modules.

Budget

 • Het maximale budget/subsidieplafond bedraagt € 375.000,-, met een maximum van € 15.000,- per aanvraag (voucher).
 • Voor de uitvoering van de voucher staat een periode van maximaal 7 maanden.
 • Cofinanciering is verplicht, deelnemende organisaties dienen een eigen bijdrage te leveren.

Aanvraag indienen

U kunt tot 10 november 2022, 14.00 uur indienen via MijnZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep: Onbekend Talent; leer veranderen in je eigen praktijk (pdf) 168 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Lianne van Horen, +31 70 349 54 72 of mail naar lzo@zonmw.nl. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Lianne van Horen

Programmasecretaris

+31 70 349 54 72
lzo@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website