De ‘Leren en Verbeteren’ projecten uit het programma Kwaliteit van Zorg: Ondersteuning Zorginstituut worden uitgenodigd om een gezamenlijke subsidieaanvraag in te dienen voor een Verspreidings- en Implementatie Impuls (VIMP).

Onderwerpen

  • Leren & verbeteren-projecten

  • Samenwerken onderzoek – Onderwijs – praktijk

  • Verpleging en Verzorging

Onderdeel van programma

Kwaliteit van Zorg – Ondersteuning Zorginstituut

Geplaatst op

28 februari 2023

Deadline

4 april 2023,
14.00 uur

Doel subsidieoproep

Vanuit het programma ‘Kwaliteit van Zorg: Ondersteuning Zorginstituut’ vinden we het belangrijk dat de relevante opbrengsten/producten van de 13 ‘leren en verbeteren’ projecten en van het project ‘Optimalisatie en bestendiging van continu leren en verbeteren in de Nederlandse Gezondheidszorg’ een plek krijgen binnen een bestaande of een nieuw te ontwikkelen vindplek.

Wat kan worden aangevraagd?

Deze VIMP is bedoeld voor het plaatsen van producten op een bestaande vindplek of, indien nodig, het ontwikkelen van een vindplek voor de producten uit de ‘leren en verbeteren’ projecten’ en het project ‘Optimalisatie en bestendiging van continu leren en verbeteren in de Nederlandse Gezondheidszorg’.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?
De projectleiders van de ‘leren en verbeteren’ projecten en het project ‘Optimalisatie en bestendiging van continu leren en verbeteren in de Nederlandse Gezondheidszorg’ worden uitgenodigd om gezamenlijk met alle projecten die willen deelnemen, één subsidieaanvraag in te dienen.

Budget
Voor deze VIMP kan eenmalig een subsidiebedrag van maximaal € 50.000,- inclusief eventuele btw worden aangevraagd voor een looptijd van maximaal 12 maanden met als eerste startdatum september 2023.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 4 april 2023, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep (VIMP Leren en Verbeteren) (pdf)

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jogé Boumans of Shamala Kotte. Voor technische vragen over het online indiensysteem van ZonMw neemt u contact op met onze servicedesk.

Dummyfoto van een vrouw

Jogé Boumans

Programmamanager

070 349 54 66
KPHAG@zonmw.nl
Dummyfoto van een vrouw

Shamala Kotte

Programmasecretaris

070 349 54 66
KPHAG@zonmw.nl
Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website