Het Kennisinstituut van de FMS kan, in medeaanvraag met relevante stakeholders, subsidie aanvragen voor de ontwikkeling van een digitaal leerplatform richtlijnontwikkeling.

Onderwerpen

  • Digitaal leerplatform
  • Richtlijnontwikkeling
  • Richtlijnontwikkelaars

Onderdeel van programma

Kwaliteitsgelden

Geplaatst op

18 september 2020

Deadline

3 november 2020,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Leerplatform richtlijnontwikkeling (pdf) 448 KB

Doel subsidieoproep

De ontwikkeling van een toekomstbestendig en duurzaam digitaal leerplatform richtlijnontwikkeling dat richtlijnontwikkelaars uit de gehele Nederlandse gezondheidszorg kunnen gebruiken.

Wat kan worden aangevraagd?

Er kan subsidie worden aangevraagd voor de ontwikkeling van een digitaal leerplatform richtlijnontwikkeling. Het platform heeft verschillende functionaliteiten, zoals e-learnings, trainingen, mogelijkheid tot uitwisseling van kennis en een bibliotheek met relevante voorbeelden en literatuur. Het doel van het platform is het delen van kennis en ervaring en het opleiden van betrokkenen bij richtlijnontwikkeling en het onderhoud daarvan. Onder de doelgroep vallen bijvoorbeeld beroepsprofessionals, procesbegeleiders en patiëntvertegenwoordigers.

Randvoorwaarden

Wie kan aanvragen?

Subsidie kan worden aangevraagd door het Kennisinstituut van de FMS. Het Kennisinstituut is hoofdaanvrager en bestuurlijk verantwoordelijk. De subsidieaanvraag wordt ingediend met een aantal relevante stakeholders als medeaanvrager, zoals de NHG/AKWA GGZ en KNGF en RIVM.  

Budget

In deze subsidieronde kan maximaal € 300.000,- aangevraagd worden. Cofinanciering is verplicht.

 

Aanvraag indienen

U kunt tot 3 november 2020, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via ProjectNet.

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Leerplatform richtlijnontwikkeling (pdf) 448 KB

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met: Ineke Voordouw of Elke van Vliet. Voor technische vragen over ProjectNet neemt u contact op met de servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website