Het doel van deze subsidieoproep op uitnodiging is het faciliteren van het opzetten, (door)ontwikkelen, en bestendigen van functionele netwerken rondom 10 specifieke doelgroepen ter bevordering van de kwaliteit van zorg en een duurzame kennisinfrastructuur.

Onderwerpen

  • Langdurige zorg
  • Specifieke doelgroepen
  • (Kennis)infrastructuur

Onderdeel van programma

Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen

Geplaatst op

1 juli 2021

Deadline

29 juli 2021,
14.00 uur

Lees volledige subsidieoproep

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep kunt u via onderstaande link bekijken. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen – uitbreiding 2021 (pdf) 132 KB

Doel subsidieoproep

Het doel van deze subsidieoproep is het faciliteren van het opzetten, (door)ontwikkelen, en bestendigen van functionele netwerken rondom 10 specifieke doelgroepen.
Deze uitbreiding omvat meer dan alleen het (door)ontwikkelen van kennisnetwerken, aangezien het gaat om de gehele infrastructuur rondom de laagvolume, hoogcomplexe doelgroepen. Het beoogde resultaat is dat 10 netwerken rondom specifieke doelgroepen eind 2022 een basisstructuur hebben opgezet die dusdanig de vorm en inhoud heeft van een volwaardig doelgroepnetwerk. Het doel is dat de kwaliteit van zorg in de langdurige zorg, en ondersteuning voor deze doelgroepen verbetert en dat de (kennis)infrastructuur rondom de specifieke doelgroepen versterkt wordt.

Wat kan worden aangevraagd?

Het maximale beschikbare budget per netwerk is € 500.000,- voor een maximale looptijd van 2 jaar (2021-2022). Uiterste einddatum van de looptijd is 31 december 2022. De middelen worden na honorering volledig beschikbaar gesteld.

Randvoorwaarden

Deze subsidieoproep is op uitnodiging en afgeleid van de programmatekst van het programma KSD in de langdurige zorg (november 2020). Alleen netwerken die een uitnodiging van ZonMw hebben ontvangen kunnen een aanvraag indienen.

Aanvraag indienen

U kunt tot 29-07-2021 om 14.00 uw aanvraag indienen via Mijn ZonMw.

Let op:

MijnZonMw is een nieuw systeem. Wij raden u uitdrukkelijk aan vroeg te beginnen met het invoeren van uw aanvraag, minimaal één week voor de deadline. Neemt u bij vragen of problemen zo spoedig mogelijk contact op met ZonMw via de servicedesk: servicedesk@zonmw.nl.

Als u nog niet eerder met MijnZonMw heeft gewerkt moet u een account aanmaken. Dit geldt ook indien u reeds eerder een ProjectNet account had aangemaakt!

Download alle informatie

Wilt u indienen? De volledige subsidieoproep is te downloaden als pdf. Hierin staat alle specifieke informatie over deze oproep.

Subsidieoproep Kennisnetwerken voor Specifieke Doelgroepen – uitbreiding 2021 (pdf) 132 KB

Subsidie aanvragen

Contact

Heeft u een vraag en staat uw antwoord niet bij de 'veelgestelde vragen over subsidie'? Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Simone Korff de Gidts. Voor technische vragen over mijn.zonmw.nl neemt u contact op met de Servicedesk.

Naar boven
Direct naar: InhoudDirect naar: NavigatieDirect naar: Onderkant website